{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : septembrikuu algus võib tulla natuke keerulisem nende tähemärkide jaoks

foto : unsplash / Ryan Holloway      Ja ongi septembrikuu a...

foto : unsplash / Ryan Holloway

 

 

 Ja ongi septembrikuu alanud. Kui mõnede tähemärkide esindajate jaoks tõotab uue kuu algus tuua suurt õnne kaasa, siis teiste jaoks võib septembrikuu algus tulla natukene keerulisem. Paljud planeedid on hetkel retrograadis, lisaks on veel tunda sinise täiskuu energiat. Samas ei ole muretsemiseks ka põhjust, sest alati on võimalik olukorda parandada. Nüüd, kus kõik Kaljukitsed on maha rahustatud, asume asja juurde. 


Retrograadide hooaeg on käimas

Enne kõike aga vaatame üle, milline on astroloogiline ilmateade septembrikuu alguses. Kui mõned süüdistavad Merkuuri retrograadi selles, et suhted teistega on halvad ja tahvel enam ei tööta, siis tegelikult sellega asjad veel ei piirne. Praegusel hetkel on terve rida planeete retrograadis. Kui järgmisel esmaspäeval, 4. septembril, lõppeb õnneks Veenuse retrograad, millega saab läbi murtud südamete hooaeg (Veenuse retrograad sellel suvel on süüdi paljude paaride lahkuminemises), siis kohe on algamas õnne planeedi Jupiteri retrograad. Samal ajal on retrograadselt liikumas veel Merkuur, Saturn, Uraan, Neptuun ja Pluuto. Tervelt 6 planeeti liiguvad hetkel tagurpidi (Maa pealt vaadatuna, tegelikult on tegemist optilise illusiooniga), astroloogias on aga igal sündmusel oma tähendus. Seda perioodi tuleks võtta kui võimalust vaadata üle, mida annab oma elus paremini teha. Kahe tähemärgi esindajate jaoks tõotab septembrikuu algus tulla natuke keerulisem. 

 

 


LÕVI

Septembrikuu alguses ei saa Lõvi öelda nagu tavaliselt, et tema oleks teinud asju hoopis teistmoodi, sest ta peab olema valmis tegema järeleandmisi. Kompromisside tegemine ei ole Lõvi kõige tugevam külg ja selle tõttu võib tal olla raske oma uhkust alla neelata. Ometi toetavad mitmed planeedid hetkel teda. Veenus ja Marss on Lõviga ega jäta teda maha, seega oleks hea, kui ta hoolimata kõigest oleks natuke ettevõtlikum. Veenuse retrograad Lõvi märgis saab esmaspäeval läbi, see võib aga mõjuda Lõvi enda jaoks väsitavalt ja kurnavalt. Võib juhtuda, et just sellepärast ei liigu asjad enam nii nagu vaja ja tal endal tuleb aega maha võtta. Tal tuleb tahes-tahtmata oma uhkust alla neelata, arvestada teiste tunnete ja arvamusega ning teha nii nagu teised seda otsustavad. Lõvi jaoks võib see olla raske, sest ta on harjunud otsustama ja juhtima - on ta ju loomade kuningas. Kui ta suudab aga paremini suhelda ja olla järeleandlikum, läheb kõik hästi. Hea oleks, kui ta oleks võimalikult diplomaatiline ja ütleks rahulikult, mida ta teistelt ootab. 

 

 


NEITSI

Neitsi võib tunda praegusel hetkel oma elus, kuidas lained üle pea löövad. Ja seda sellel lihtsal põhjusel, et ta tahab alati, et kõik saaks tehtud võimalikult hästi ja selle tõttu pingutab ta üle. Saturn, mis on opositsioonis, soovitab Neitsil mitte keskenduda nii palju sellele, mis ei toimi, vaid tegeleda rohkem sellega, mis on hästi. Saturn, mis on hetkel Kalade märgis, ongi süüdi kõikide viperustes ja probleemides, millega Neitsi kokku puutub. 

Neitsi peab võtma asju rahulikumalt ja unustama mõneks ajaks kõik oma probleemid. Kõik on suhtumise küsimus ja sõltub palju tema enda vaatenurgast. Pole inimest, kellel pole probleeme, seega ei maksa kõike võtta nii südamesse. Alati on võimalik asju näha teises valguses. Iga asja pärast ei maksa ka meeleheitesse sattuda. Õnneks aitavad Neitsi tuju üleval hoida Päikese ja Jupiteri energia, tänu millele ei tohiks headest võimalustest puudust tulla. 

Kommentaare ei ole