{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : septembri keskpaik toob suurt õnne nende tähemärkide esindajatele

foto : unsplash / Milan Popovic      Septembrikuu on täies ...

foto : unsplash / Milan Popovic

 

 

 Septembrikuu on täies hoos ja päevad mööduvad kiires rütmis : töö, kodu, sõbrad, vaba aeg, huvialad... Suvi on selleks korraks läbi saanud ja sügis ei ole enam kaugel. Planeetide seis on aga selline, et praegusel hetkel on tervelt kuus planeet retrograadis, tekitades natuke segadust ja pannes mõtlema selle peale, mida saaks paremini teha. Tekitades soovi kvaliteedi, mitte kvantiteedi järgi. Uued võimalused on tekkimas. 


Milliste tähemärkide esindajatele toob aga septembrikuu keskpaik suuremat õnne? 

LÕVI

Lõvi on septembris planeetide lemmik. Armastuse planeet Veenus särab Lõvi märgis, tänu sellele hiilgab ka Lõvi, pakatades nii energiast, kui elujõust. Lõvi naudib suve viimaseid hetki nii kaua, kui võimalik. Praegusel hetkel peaks ta olema heas tujus ja tegema suuremaid tulevikuplaane. Meie Lõvike unistab suurelt ja tal on selleks tuline õigus. Planeedid ise on liitnud oma jõud, et tuua talle õnne. Astroloogide sõnul on praegu käimas Lõvi jaoks erakordselt hea periood. Mitmed head võimalused peaksid tekkima, mis toovad talle suurt õnne kaasa. Tänu planeetidele on Lõvil praegu võimalik saada kõik, mida ta tahab. Septembrikuu keskpaigal on tema jaoks väga häid üllatusi varuks, kui ta ainult tegutseb õigel hetkel ega maga seda head võimalust maha. 

Mis puutub armastusse, siis võiks ta samuti teha esimese sammu, et muuta oma suhet paremaks, üllatada oma kaaslast, organiseerida midagi toredat. Lõvi on suure südamega, ta teab, kuidas teha kõige paremini. Järgmised päevad tõestavad seda. Kui ta on vallaline, peaks üks ilus kohtumine teda ees ootama. Marss Kaaludes (sõbramärgis) soovitab Lõvil hüpata tundmatus kohas vette. Planeetide energia on väga hea, tänu sellele hakkavad Lõvi elus septembri keskpaigas imed juhtuma. 

 

 


JÄÄR

Jäärale toovad planeedid septembri keskpaigas õnne armastuses. Selle eest on ta tänu võlgu suhtlemise planeedile Merkuurile. Merkuur on hetkel Jäära suhete sektoris, muutes viimase suhteid paremaks. Eriti suurt kasu toob see Jäärale aga tööalases elus. Merkuur aitab tal paremini kohaneda igas olukorras ja tänu sellele näitab Jäär ennast palju paindlikumana ja järeleandlikumana. Ta leiab lahendused kõikidele probleemidele, pühib teelt kõik takistused, paneb asjad liikuma ja saavutab edu. Kõikide märkide järgi toob septembri keskpaik talle väga häid uudiseid. Ilmselt tehakse talle ka üks hea pakkumine.

See pole veel kõik. Jupiter on hetkel Jäära raha sektoris, see tähendab, et raha on juba Jäära poole teel. Jutt käib suuremast rahasummast. Lisaks sellele on mitmed uksed avanemas tema elus. Ta leiab toetajaid, keda vajab, et oma plaane ja unistusi ellu viia. Tõenäoliselt sõlmib ta septembri keskpaigas ka ühe kasuliku lepingu. Tänu oma ettevõtlikule vaimule jõuab Jäär sinna, kuhu ta oma unistustele palju lähemale septembri keskpaigas.

 

 


KAKSIKUD

Viimasel ajal on Kaksikud olnud palju rahulikumad, kui tavaliselt. Õnneks on see mööduv ja nad peaksid juba varsti saama oma rõõmsa meele tagasi. Septembrikuu toob neile suurt õnne kaasa. Tänu sellele hakkavad asjad taas liikuma õiges suunas ja Kaksikud võivad jälle rahuliku südamega naeratada. Planeedid saadavad Kaksikutele praegusel hetkel väga head õnne, tänu millele peaksid kõik nende ettevõtmised õnnestuma. Marss ise toetab nii nõu, kui jõuga. Septembriku keskpaik peaks Kaksikutele tooma ühe väga hea ja ootamatu uudise. Ka mitmed head võimalused on tekkimas. Selle kõige tõttu ei ole Kaksikutel enam aegagi, et maha istuda, sest nad peavad igale poole jõudma ja kõigega tegelema. Kui ta on valvel ja haarab kõikidest headest võimalustest kinni, võib ta juba varsti oma plaanid ellu viia ning olla enese üle uhke. 

Merkuur Kaaludes soovitab Kaksikutel unistada suuremalt ja olla julgem. Kes ei riski, see šampust ei joo. Tähtis on jääda diplomaatiliseks ja õiglaseks teiste vastu, et teised sinu plaanide pärast kannatama ei peaks. 



Kommentaare ei ole