{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : põhjus, miks sellel suvel oli nii palju suhteprobleeme, südamevalu ja lahkuminekuid (Veenuse retrograadi mõju on tunda kuni 7. oktoobrini)

  foto : pexels / Vera Arsics   Ilmselt oli vähe neid peres...

 

foto : pexels / Vera Arsics

 

Ilmselt oli vähe neid peresid, kes sel suvel suhteprobleemidest pääsesid. Tõelised katsumused ja valusad läbielamised puudutasid paljusid paare. Kui sa aga teada tahad, mis selle kõige taga oli, siis on vastus lihtne : armastuse planeet Veenus ise oli retrograadis. Veenuse retrograad on küll läbi saanud, ent tema mõju on veel tunda kuni 7. oktoobrini. Veenuse retrograad leiab aset iga 20 kuu tagant, seega eelmine kord oli see aastal 2021 Kaljukitse märgis. Sellel aastal leidis retrograad aset Lõvi märgis. Kuna Lõvi aga on juba oma loomuselt hästi dramaatiline, võib see olla ka põhjuseks, miks Veenuse retrograad seekord nii palju pahandust tekitas. Veenuse retrograad iseenesest ei ole halb. Kui su paarisuhe on hea ja tugev, siis ei tähenda see lahkuminekut, pigem on vaja lahendada erinevaid suhteprobleeme, mida see kaasa tuua võib.

Veenus on armastuse planeet, päikesesüsteemi teine planeet, mis on hetkel Lõvi märgis. Veenuse retrograad sai küll läbi seitsmendal septembril ent probleemid pole sellega veel kadunud, sest planeedi mõju annab endast veel tunda kuni oktoobrikuuni. Veenuse retrograad tõi välja probleemid, mille olemasolust sa isegi teadlik ei olnud. 



Kuna Veenus on ka raha ja suhete planeet, andis retrograad valusa löögi ka paljude majanduslikule seisule. Kui just sellel suvel tegi rahaasjadele mõtlemine sind eriti murelikuks,  siis nüüd tead sa põhjust. 

Veenuse retrograad mõjutas kõige rohkem nii Sõnne, kui Kaalusid, kes veel praegugi peavad haavu lakkuma. Nimelt on Veenus nende mõlema tähemärgi ühine planeet. Kõikide märkide järgi läksid paljud Kaalude ja Sõnni tähtkujus sündinud inimesed sellel suvel oma kaaslasest lahku ning alustasid uut ja iseseisvat elu. Jällegi oli selles ainus süüdlane Veenuse retrograad. Lõpparvet võisid nende tähemärkide esindajad teha ka oma sõprade ringis, töö juures või siis lähedaste seas.

Ka kõik Tulemärgid said kannatada sellel suvel. Nende tormaka ja impulsiivse loomuse tõttu sai nii mõnigi tüli sellel suvel maha peetud, ka nemad võisid langetada otsuseid, mis muutsid kogu nende senise elu. Võib juhtuda, et oktoobris vaevavad kahetsused nende hinge sellepärast.

 

 

 

Neitsi tundis võib-olla soovi leida üles üks inimene oma minevikust, kas see oleks olnud aga hea mõte? Kui ta seda tegi, teab ta nüüd vastust paremini, kui keegi teine. 

Mitte ükski tähemärk ei pääsenud sellel suvel tunnete möllust ja probleemide keerisest, kõikidel on, mille üle järele mõtelda. Õnneks on varsti oktoobrikuu käes ja toob lepitust ning vaherahu, aidates pingeid maandada. 

Praegusel hetkel on tervelt 5 planeeti retrograadis. Kui Veenuse retrograad on selleks korraks läbi saanud ja kõik suhteprobleemid peaksid kaduma, siis Jupiter jääb retrograadi kuni 30. detsembrini. Jupiteri retrograad võib panna kõiges kahtlema, mis enne oli kindel. 

Merkuur, Jupiter, Saturn, Uraan, Neptuun ja Pluuto on hetkel retrograadis ent midagi tõsist see ei tähenda. Esiteks sellepärast, et aeglased planeedid on üsna tihti retrograadis, teiseks sellepärast, et nende planeetide mõju on pigem kollektiivne, mitte individuaalne. 

Kui paljusid paare sina tunned, kes sellel suvel lahku läksid või suhteprobleeme läbi elasid?

Kommentaare ei ole