{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : millistele tähemärkidele toob 29. septembri täiskuu kõige rohkem õnne?

foto : pexels / Andrea Piacquadio      Järgmine täiskuu sär...

foto : pexels / Andrea Piacquadio

 

 

 Järgmine täiskuu särab taevas 29. septembril. Tegemist on selle aasta viimase superkuuga, mis leiab aset Jäära märgis. 

Selle tõttu on selle täiskuu ajal tunda selle vapra ja hulljulge Tulemärgi energiat. 

Päike on sellel päeval aga Kaalude märgis. 

Selline planeetide seis võiks ennustada konfliktseid olukordi ja pingeid oma isiklike soovide ja teiste vajaduste vahel. Selle tõttu on sellel päeval tähtis olla järeleandlikum ja mõistvam ning leida kuldne kesktee. 


Millistele tähemärkidele toob seekordne täiskuu aga suuremat õnne kaasa? 

Olenemata sellest, mis tähtkujus sa sündinud oled, 29. septembri täiskuu puudutab ka sind suuremal või väiksemal moel. Jäära energia muudab sind enesekindlamaks, julgemaks ja ettevõtlikumaks. Tänu sellele naudid sa iga hetke ja teed seda, mille järgi hing ihkab. 

Viie tähemärgi esindajale toob seekordne täiskuu aga suuremat õnne kaasa. 

 

 

 


JÄÄR

Sinu hiilgehetk on kätte jõudmas. 29. september peaks sulle tooma lausa mitu head uudist. Mitmed sinu plaanid on ka õnnestumas ja hea õnn saab sind kätte, kus sa ka ei ole. Lõpuks ometi hakkavad su pingutused vilja kandma ja kõik mured kaovad nagu nõiaväel. Täiskuu toob sulle ilma ainsagi kahtluseta suurt õnne kaasa.


KAKSIKUD

Sinu elu on sellel päeval muutumas. Ole valmis selleks, et üks ootamatu kohtumine võib eelseisval nädalavahetusel aset leida, tegemist on inimesega, kellel on sulle üks väga hea uudis edasi anda, mis võib muuta kogu su edasise elu. Jäära energia toob sulle suurt õnne nii töö juures, kui kodus. 


VÄHK

Kõikide märkide järgi on sind ees ootamas unustamatu nädalavahetus. Peale kõiki neid probleeme ja keerulisi aegu, mida sa oled pidanud üle elama, hakkavad asjad lõpuks ometi liikuma taas õiges suunas. Tundub, et ülemusel on sulle üks hea uudis edasi anda, mis puudutab sinu tulevikku. Tegemist võib olla ametikõrgenduse, palgatõusu või mõne tähtsa projekti läbiviimisega, mis sulle usaldatakse. 

 

 

 


LÕVI

Seekordse täiskuu ajal toob elu sulle kõik vahendid ja võimalused, mida sa vajad, et oma plaane ja eesmärke ellu viia, ka kõige suuremad unistused võivad teinekord täituda täiesti ootamatul moel. Piisab, kui uskuda. 


KAALUD

Eelseisev nädalavahetus peaks tooma kaasa suuremaid muutusi sinu ellu. Üks peatükk sinu elus on läbi saamas, palju parem aga kohe algamas. Ole valmis selleks, et reedene päev toob sulle väga häid uudiseid.

Kommentaare ei ole