{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : milliste tähemärkide esindajatele toob oktoobrikuu algus õnne?

    Iga nädala kordub sama lugu. Planeedid liiguvad ikka edasi ja selle tõttu muutub valitsev energia kogu aeg. On päevi, mi...


 

 

Iga nädala kordub sama lugu. Planeedid liiguvad ikka edasi ja selle tõttu muutub valitsev energia kogu aeg. On päevi, mis on paremad ja on päevi, mis on halvemad. Milliste tähemärkide esindajatele toob järgmine nädal aga suuremat õnne kaasa? Millised on oktoobrikuu alguse kõige õnnelikumad tähemärgid? Kellele naeratab hea õnn töö juures või armastuses? 


Milline on planeetide seis oktoobrikuu alguses? 

Septembrikuu viimastel päevadel on taevas täiskuu Jäära märgis, mis peaks tooma kaasa head õnne kõikidele tähemärkidele. Ärge unustage panna kirja kõik oma soovid ja igatsused ning jätta seejärel oma soovide leht terveks ööks kuuvalguse kätte. Täiskuu energia teeb teadupärast imesid. Täiskuu ise aga aitab meil kuulata rohkem oma tõelisi soove ja vajadusi. Valitsev energia võib küll olla pingelisem ja tugevam aga tõotab kaasa tuua ainult positiivseid muutuseid. Uus ajajärk on algamas. Uus kuu koos sellega. Veenuse ja Uraani nurkseis mõjutab meid juulikuu keskpaigast saadik, pannes meid nägema elu läbi teise vaatenurga. Päike, mis sisenes 23. oktoobril Kaaludesse, hakkab oma reegleid paika panema. Aeg on vaadata eelseisva sügise poole ja muuta oma elu tasakaalumaks.

Oktoobrikuu algus on ideaalne selleks, et avastada uusi silmapiire ja muuta oma suhteid lähedastega paremaks. Ehkki Neptuuni retrograad Kalades tekitab ikka veel segadust ja kahtlustusi, oleks siiski hea vähemalt katsuda teisi paremini mõista.  Omavahelised suhted peaksid sellest paranema ja muutuma rahulikumaks. Õhus on rohkem hoolivust ja mõistmist. Järgnevatel päevadel leiab planeetide seas aset üks väga ilus liit armastuse planeedi Veenuse ja abielu sümboliseeriva asteroidi Juno vahel. Kõik viimaste kuude suhteprobleemid peaksid tänu sellele kaduma ja paljud paarid lepivad omavahel ära. Ka vallalistele toob see periood eriti suurt õnne. 


Milliste tähemärkide esindajatele toob oktoobrikuu algus suuremat õnne kaasa? 

 

 

LÕVI

Lõvi on kõikidest sodiaagimärkidest kõige kuninglikum. Öeldakse, et Lõvile meeldib kõik, mis hiilgab ja särab. Nagu Päike, mis teda valitseb. Sellel nädalal avaneb Lõvil veel kord võimalus tõestada, et ta on tõeline Päikesemärk. Planeetide seis toob talle õnne kaasa. Hetkel on Lõvi Kaalude märgis ning täidab tänu sellele kõik Lõvi soovid. Tähtis on, et Lõvi unistaks suurelt. Päike teeb kõik, et näha naeratust Lõvi huulte ja rõõmu tema südames. Tänu sellele on Lõvi õnnelik, õnnelik Lõvi on aga helde ja armastusväärne. Tema hea tuju on nakkav. Mida õnnelikum ta aga on, seda rohkem ta head õnne ligi tõmbab. 

Heast energiast oktoobrikuu alguses Lõvil juba puudust ei tule. Planeet Marss ise toetab teda kõikides ettevõtmistes, tänu sellele suudab Lõvi rohkem ära teha, kui esialgu planeeritud. Mida enesekindlam ta on, seda paremini asjad lähevad. Ta leiab toetajaid, keda ta vajab ja vahendeid, mida ta otsib, et oma unistusi ellu viia. Tema ideid võetakse kuulda, tema arvamusega arvestatakse. Tänu sellele on teda ka töö juures ees ootamas mitmed väga head uudised. Kõik võimalikud probleemid ja arusaamatused peaksid aga kaduma. Kõige tähtsam on see, et Lõvi ei magaks seda head võimalust maha. 

 

 


KAKSIKUD

Päike on jõudnud Kaksikute sõbramärki Kaaludesse ja tänu sellele ei jäta hea õnn Kaksikuid maha vaid saadab neid igal sammul. Planeedid ise liidavad oma jõu Kaksikute pea kohal, et viimane saaks oma unistusi ellu viia ning olla õnnelik. Päike, Marss ja Veenus moodustavad tugeva liidu ja toetavad Kaksikut kõiges. Asjad hakkavad tema elus kiiremini minema, ta ei pea isegi pingutama, sest head võimalused tekivad ise. Tänu planeetide liidule ei tule Kaksikute esindajal puudu heast energiast (Päike), julgusest (Marss) ega armastusest (Veenus). Mitte miski ei peata teda enam. Marss ise toetab teda, sellepärast ei saa ta alla anda vaid viib kõik oma tahtmised täide. 

Kaksikute esindaja haarab kõikidest headest võimalustest kinni, mida elu talle kätte toob kandikul. Hea õnn ja edu saadavad teda kõikides ettevõtmistes nii eraelus, kui töö juures. Planeedid aitavad tal oma plaane ellu viia. Kaksikute esindaja saab teada, millised on tema tõelised soovid ja vajadused ning hakkab tegutsema selles suunas. Oktoobrikuu algus peaks tema ellu tooma ka armastust ühel või teisel moel. Kõik läheb hästi, tal pole vaja midagi karta. 

 

 


AMBUR

Amburil läheb praegusel ajal hästi ja ta on sellest teadlik. Tema juba teab, kuidas sellest heast perioodist kasu lõigata. Planeedid ise saadavad talle head energiat, tänu millele võtab ta ohjad enda kätte ja hakkab oma unistusi ellu viima. Päike, Veenus ja Marss moodustavad hetkel tugeva liidu, mis toob Amburile head õnne kaasa. Teda on ees ootamas toredad üllatused ja head uudised. Kui tavaliselt on Amburil raske keskenduda, siis praegusel hetkel oleks hea, kui ta kasutaks planeetide head energiat ära selleks, et viia oma kõige suuremaid unistusi ellu. Selle jaoks peab ta aga selgeks tegema, mida ta tegelikult tahab ja millised on tema kõige suuremad soovid. Millises suunas tahaks ta liikuda oma elus? Täiskuu Jääras aitab tal leida vastuseid oma küsimustele, tuues samuti Amburile head õnne kaasa. Uus ja parem ajajärk on Amburi elus algamas koos sellega. 

Tänu oma optimistlikule loomusele leiab Ambur häid võimalusi, mida ta vajab. Praegusel hetkel on tal kõik, mida ta vajab selleks, et viia ka oma kõige suuremaid unistusi ellu. Mis puutub armastusse, siis kui viimasel ajal ka närisid mõned kahtlused ta südant, peaks ta nüüd valmis olema järgmiseks sammuks oma elus. Kui ta on vallaline, peaks ta kõikide märkide järgi kohtuma selle inimesega, keda ta on nii kaua oodanud. Töö juures on teda ees ootamas üks ootamatult hea uudis. Planeedid ise toetavad teda ja tema kandidatuuri. Ta suudab kõiki ümber rääkida ja kõiki veenda oma ideede õigsuses. Marss ja Veenus täidavad ta rahakoti rahaga. Selleks, et hea õnn teda maha ei jätaks, peab ta ainult  olema optimistlik ja uskuma rohkem iseendasse.


Kodusedlood © 2023 Sisu kopeerimine keelatud!

Kommentaare ei ole