{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : milliste tähemärkide esindajatele toob oktoobrikuu kõige rohkem õnne?

foto : unspalsh / Tessa Rampersad      Kas sind huvitab tea...

foto : unspalsh / Tessa Rampersad

 

 

 Kas sind huvitab teada saada, mida oktoobrikuul sinu jaoks varuks on? Siis tea, et päris paljusid tähemärke on ees ootamas üle ootuste hea kuu. Kellega on tegu? 


Kaksikuid saadab terve oktoobrikuu erakordne õnn

Kõik need, kes on sündinud Kaksikute tähtkujus, võivad kindlad olla, et hea õnn neid terve kuu saadab. Ees on oodata palju häid uudiseid, mis puudutavad nii eraelu, kui ka rahaasju. Kaksikud kuuluvad Õhumärkide hulka, pole siis ka midagi imestada, et täiesti uued tuuled hakkavad nende elus oktoobrikuus puhuma. 

Mis puutub tööasjadesse, on neid ees ootamas väga head uudised, mitmed head võimalused on tekkimas, tänu millele peaks tulevik paistma palju paremas valguses. Astroloogia on alati rõhutanud seda, kui head suhtlejad Kaksikud on ja kui hästi nad igas uues olukorras kohanevad. Oktoobris avaneb neil võimalus kõiki oma teadmisi ja oskusi ellu rakendada, just see peaks neile tooma kõige suuremat kasu. Tähtis on mitte maha magada kõike head, mida elul nende jaoks varuks on ja haarata kõikidest headest võimalustest kinni. 

 

 

 

Kaksikud on ka teadmistejanulised inimesed, kellele meeldib avardada oma silmaringi. Tänu sellele omadusele ei valmista mugavustsoonist välja tulemine neile mingit raskust ja ka see tuleb neile oktoobris kasuks. Tänu nende ettevõtlikule vaimule saavad paljud suured plaanid ellu viidud. Oktoobrikuu toob Kaksikutele sületäie häid uudiseid ja head õnne kaasa.

Mis puutub armastusse, siis hoolitsevad planeedid selle eest, et Kaksikutel mitte millestki puudust ei tuleks. Kõik olemasolevad suhteprobleemid peaksid kaduma ja vallalised Kaksikud peaksid oktoobrikuu jooksul kohtuma sellega, keda nad on nii kaua oodanud. Astroloogide sõnul leiab see kohtumine aset töö juures. 

 

 

 

Sõnn saab teada oktoobrikuus, mida tähendab tõeline õnn

Sõnnid kuuluvad Maamärkide hulka ja ilmselt selle tõttu on tal alati elus õnne olnud. Selle aasta oktoobrikuu tõotab tulla aga eriti hea. 

Kõikide märkide järgi peaks Sõnni elus algama just oktoobris täiesti uus peatükk. See kuu peaks tooma tema ellu suurt armastust. Elul on tema jaoks ilusaid üllatusi varuks. Üks ilus armastuslugu on tema elus algamas. Ees on ootamas kohtumine inimesega, keda ta on kogu oma elu oodanud ja kes paneb teda taas uskuma armastusse. Seekord ei ole tal vaja pettuda. 

Mis puutub aga rahaasjadesse, siis peaks oktoobrikuu kõikide märkide järgi tooma Sõnnile suurema summa raha. Ta on selle ka igati ära teeninud tänu oma kannatlikkusele. 

 

 

 

Kaljukitse ja Veevalajat saadab samuti suur õnn oktoobrikuus

Veevalajad on avatud silmaringiga inimesed. Nad ei mõtle nii nagu teised vaid näevad asju alati läbi oma vaatevinkli. Selline harjumus peaks talle aga suurt kasu tooma oktoobris, aidates tal näha seda, mida teised ei näe ja haarata nii kõikidest headest võimalustest kinni, millest oktoobrikuu jooksul ei tohiks puudust tulla. Nii era- kui tööalases elus võib Veevalaja kindel olla, et asjad võtavad palju parema suuna. 

Mis puutub Kaljukitsedesse, siis oktoobrikuu toob talle lõpuks ometi võimaluse hinge tagasi tõmmata. Viimane kuu ei olnud Kaljukitse jaoks kõige parem, ta pidi leidma lahenduse kõikidele probleemidele, nii enda, kui teiste omadele. Oktoobrikuu toob Kaljukitsele aga palju raha ja armastust. Nii mõnedki tema unistustest peaksid täituma just oktoobrikuu jooksul. 

 

 



Kommentaare ei ole