{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : milliste tähemärkide esindajad teevad hiilgavat karjääri sellel sügisel?

foto : pexels / Alena Darmel      Kas sa oled tüdinenud oma...

foto : pexels / Alena Darmel

 

 

 Kas sa oled tüdinenud oma praegusest töökohast ja unistad millestki paremast? 

Siis tea, et planeedid toetavad sind praegu kõikides ettevõtmistes. Tõtt öelda on sügis kõige parem aeg selleks, et alustada oma elu täiesti puhtalt lehelt ja viia oma unistused ellu. Mille pärast? Sest sügisene pööripäev sümboliseerib tasakaalu. Sellepärast ongi praegune hetk ideaalne, et leida parim tasakaal era- ja tööalase elu vahel ning leida see, mis sind tõeliselt motiveerib ja mida sa tegelikult teha tahaksid. Uraan (muutuste ja revolutsiooni planeet) ja Saturn (tööalane elu) on praegusel hetkel retrograadis, soovitades meil tulla oma mugavustsoonist välja ja leida teisi võimalusi, et muuta oma elu paremaks. Kolme tähemärgi esindajad peaksid praegusest planeetide seisust lõikama kõige suuremat kasu. 

 

 


LÕVI on ees ootamas uus ja parem ametipost pluss palk, mis sellega kaasas käib

Uraan moodustab nurkseisu Veenusega kuni 3. oktoobrini. Kui sa planeetide keelt veel soravalt ei räägi, siis lihtsamalt öeldes on ees ootamas pingeline periood, mille ajal sa katsud järeldusele jõuda selles, mida sa õieti tahad teha ja mille järele sul kutsumus on. Sinu tähemärki mõjutab see kõige rohkem, sest Veenus on hetkel sinu märgis. Sulle ei meeldi selline töö, kus sul puudub tegevusvabadus ja kus sa midagi ise otsustada ei saa, sa tahad teha midagi stimuleerivat. Viimasel ajal aga oled sa tabanud end tihtilugu mõttelt, et su praegune töökoht ei sobi sulle ja sa vajad midagi paremat. Sa ise ka imestad, et oled nii pikka aega vastu pidanud. Millised olid su unistused, kui sa olid väike? Kelleks sa tahtsid saada? Kas su praegune töökoht vastab sinu väärtushinnangutele ja soovidele? Kui ei, siis hakka otsima midagi paremat, sest eesolev sügis aitab täita sinu unistusi, kõikide märkide järgi tehakse sulle parem pakkumine juba varsti. 

 

 


SKORPION võib kõik sinnapaika jätta sellel sügisel

10. oktoobril lõpetab Pluuto retrograadse liikumise. Võib-olla sinule ei tähenda see midagi, Skorpioni jaoks tähendab see aga suuri muutusi, mis teda ees ootavad. Pluuto on hingesügavuse ja salapärasuse planeet, mis valitseb Skorpioni märki. Juba selle tõttu mõjutab see kõige rohkem Skorpioni ennast, kes peale mitut kuud paigalseisu jõuab järgmisele järeldusele : "Aeg on midagi muuta oma elus." See käib ka töökoha kohta. Pluuto Kaljukitse märgis paneb Skorpionit mõtlema oma majandusliku seisu ja tuleviku peale. Sellepärast võib juhtuda, et sellel sügisel leiab Skorpion palju parema töökoha, mis lahendab korrapealt kõik tema rahaprobleemid. Planeedid vähemalt toetavad teda kõikides ettevõtmistes. 

 

 


KALAD teevad suurt karjääri

Kaladel on kalduvus teha mitut asja korraga teadmata, mida nad õieti tegelikult tahavad. Praegusel hetkel tunnevad Kalad oma elus kerget segadust. Eriti selles, mis puudutab tööalast elu. See on ka loomulik, sest Saturn (kohustuste planeet) ja Neptuun (unistuste planeet) on retrograadis Kalade märgis, pannes teda mõtlema järgmistele asjaoludele : kuidas viia oma unistused lõpuks ometi ellu? Tema õnneks lõppeb sellel sügisel Saturni retrogaad. 4. novembril, peale pikka ja keerulist perioodi, hakkab Kalade esindaja lõpuks ometi selgemalt nägema ja leiab võimalused, kuidas viia oma plaanid ellu. Ta muutub ambitsioonikamaks ja seab endale uued eesmärgid. Nii nagu Skorpionit, toetab ka Marss Kalade märki oktoobri keskpaigast.

Kommentaare ei ole