{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : milliste tähemärkide ellu toovad planeedid armastust sellel sügisel?

foto : unsplash / Roman Kraft      Sügis algab sellel aasta...

foto : unsplash / Roman Kraft

 

 

 Sügis algab sellel aastal ametlikult 23. septembril, ent seekordne sügis ei too sinu teele ainult värvilisi lehti, mis puudelt langevad ja tammetõrusid, vaid võib sind viia ka kokku selle inimesega, keda sa oled kogu oma elu oodanud. Vähemalt osade tähemärkide ellu peaks see sügis tooma nii õnne, kui armastust. Sügisesel pööripäeval on päeva ja öö pikkus sama. Peale pikka ja sündmusterohket suve on aeg mõtelda rohkem iseendale, keskenduda rohkem sellele, mida sa saad oma elus ise ära teha, et seda paremaks muuta ning parandada oma suhteid teistega. Tasakaalu on vaja juba selle tõttu, et kohe on algamas Kaalude aeg, Kaalude tähemärk sümboliseerib aga harmooniat.


Milliste tähemärkide ellu toob see sügis armastust? 

 

 

KAALUD

Kaalude sünnipäev ei ole enam kaugel, Marss viibib hetkel tema tähtkujus, Veenus aga Lõvi märgis. Õhk ja Tuli sütitavad teineteist. Kõikide märkide järgi peaks eesolev sügis tooma Kaalude ellu armastust. Tõenäoliselt hakkavad Kaalude ise mõtlema rohkem oma isiklike vajaduste ja soovide peale, otsides oma ellu muutusi, mis sellega kaasnevad. See aga on hea märk, sest tavaliselt kipub Kaalude esindaja mõtlema alati rohkem teiste, kui enda peale, unustades iseennast täiesti seejuures. See sügis aga toob tema ellu nii romantikat, kui armastust, mida ta praegu vajab, tänu millele õpib Kaalude esindaja ennast rohkem väärtustama. Täiesti uus ajajärk on tema elus kohe-kohe algamas. 


JÄÄR

Teine tähemärk, kelle elu peaks üleöö muutuma nii, et ta isegi aru ei saa, mis temaga toimub ja lahti on, on Jäär. Jäära märk jääb Kaaludega opositsiooni sodiaagiringis ent ka tema vajab praegu rohkem, kui kunagi varem, rohkem rahu ja õnne oma ellu. Jäär peab õppima, kuidas armastada nii, et ta oma tugeva isiksusega teist inimest ära ei hirmuta, ta peab õppima armastama nagu võrdne võrdset. Ja see väljakutse võib olla Jäära jaoks paras ettevõtmine. Suur armastus on ühel või teisel moel Jäära ellu tulemas, temast endast sõltub aga see, kas see kirg jääb püsima või mitte. 23. septembril on algamas kõikide Jäärade elus uus ajajärk, tähtis on, et ta kuulaks oma südame häält, mis juhatab teda õiges suunas ega jätaks kahe silma vahele märke, mida elu talle saadab. 

 

 


SKORPION

Selle aasta sügis peaks Skorpioni ellu tooma suuri muutusi. Planeedid on otsustanud tuua ta ellu armastust. Võib juhtuda, et Skorpion otsustab lõpetada olemasoleva suhte ja alustada uut. Kuidas ka ei ole, seekord mõtleb Skorpion rohkem enda ja oma soovide, kui teiste peale ning kuulab ainult oma südame häält. Oktoobri keskpaik on see hetk, mil Skorpion oma otsused teeb ning laseb armastusel end edasi kanda, muretsemata homse päeva ja tuleviku pärast. Oktoobri keskpaigas on Marss (Skorpioni endine planeet enne Pluutot) sisenemas Skorpioni märki, moodustades väga hea aspekti armastuse planeedi Veenusega Lõvi märgis. Selle tõttu ongi see periood kõige soodsam uuteks kohtumisteks ja armastuseks esimesest silmapilgust. Ent nii nagu Jäär, peab ka Skorpion oma suurt tuhinat natuke vaigistama, et mitte oma väljavalitut ära hirmutada. Jupiter on Sõnni märgis ja selle tõttu tahab Skorpion kõike ise kontrollida. Oktoobris võib ta aga mõista, et on olukordi, mis väljuvad tema kontrolli alt ja et mõnikord on parem lihtsalt võtta rahulikult ning lõpetada muretsemine.

Kommentaare ei ole