{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : millist mõju avaldab äsja alanud Kaalude aeg tähemärkidele?

foto : pexels / Valeriia Miller      Laupäeval, 23. septemb...

foto : pexels / Valeriia Miller

 

 

 Laupäeval, 23. septembril algas ametlikult Kaalude aeg, kui Päike nende märki sisenes. Kui sul on viimastel päevadel tekkinud vastupandamatu soov kerida ennast tugitooli või diivani peale, tõmmata mõni kerge tekk peale ja vaadata head filmi küünlavalguses, siis tea, et selline ongi Kaalude mõju. Kaalude aega iseloomustabki hubane õhkkond, mis meie ümber ja hinges valitseb. Kaalud on ka head suhtlejad, selle tõttu tuleb eelseisval kuul ilmselt rohkem läbikäimist ette, samuti ei ütle Kaalud ära sellest, kui nad saavad midagi juurde õppida ja ennast harida. Kaalud muudavad oma kodu nii hubaseks, kui võimalik, otsivad võimalust hoida oma suhteid teistega ning olla iga päev paremad, kui eile. 

Kaalude aja algus sõltub aastast, sellel aastal algas see 23. septembril, teistel aastatel aga 22. septembril. Kuidas ka ei ole, tavaliselt algab see samal päeval sügisese pööripäevaga, kui öö ja päev on sama pikad. See tasakaal on Kaaludele nii omane. 

 

 

 

Kaalude ajaga algab sügis, aastaaeg, mis on hingele. Tänu Kaalude energiale paranevad suhted, Kaalud katsuvad alati nurki siluda ja arvestada teiste tunnetega. Teha rahu nii iseenda, kui kõigi teistega. 

Kaalud on õhumärk. Ilmad lähevad küll jahedamaks ja tuulisemaks aga lääne astroloogias on Õhu element seotud pigem kõigega, mis puudutab pead : mõtlemist, teadmistejanu ja suhtlemist. Ja ehkki meid on ees ootamas aasta pimedam aeg, soovitab Kaalude energia meil rohkem välja minema, suhtlema teistega, hindama head seltskonda ja organiseerima mõnusaid õhtupoolikuid. 

Kõige rohkem meeldib see ilmselt kolmele Õhumärgile : Kaaludele endile, kui ka Kaksikutele ja Veevalajale. Nemad tunnevad ennast praegusel hetkel nagu kalad vees. Järgmise kuu jooksul avanevad nende jaoks mitmed head võimalused viia kõik oma plaanid ellu. 

Ka Tulemärkidele saadavad Kaalud head energiat. Jäär, Lõvi ja Ambur tunnevad praegusel perioodil ennast eriti hästi nagu kasvaksid neil tiivad. Planeetide hea energia ei jäta neid maha. Marss, mis on hetkel Kaalude märgis, toetab Tulemärke kõikide ettevõtmiste juures, olles võtnud nad oma kaitsva tiiva alla. 

 

 

 

Ka Sõnn peaks olema rahul omadega, sest tema ja Kaalud jagavad ühte ja sama planeeti, milleks on Veenus ning hindavad samu asju: kõike, mis on ilus ja hea. 

Väljakutseid toob järgmine kuu aga pigem teistele Maamärkidele (Kaljukits ja Neitsi) ning Veemärkidele (Vähk, Skorpion, Kalad). Esimesed kaks peavad õppima paremini kohanema Kaalude energiaga, viimased kolm aga peavad õppima olema iseenda vastu paremad, mitte ennast süüdistama asjades, mida nad kontrollida ei saa. 


Mida oleks kõige parem teha Kaalude ajal? 

Muuta oma riietusstiili

Kaaludel on hea maitse ja nemad käivad alati stiilselt riides. Kui sul on selle jaoks võimalus, siis mine poodi ja osta endale midagi ilusat. 

 


Kutsu külalisi

Kaalud on väga seltskondlikud. Kutsu endale järgmise kuu aja jooksul rohkem külalisi ja organiseeri näiteks retroõhtu. 


Mine muuseumi külastama

Veenus on Kaalude planeeti ja sellepärast hindavad Kaalud väga kõrgelt kõike, mis on seotud kunsti ja kultuuriga.


Tee pilte

Kaaludel on hea silm, kasuta nende energiat ära, et teha ilusaid fotosid.

Kommentaare ei ole