{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : millisele tähemärgile toob septembri keskpaik suurt rahaõnne?

foto : unsplash / Warren      Septembrikuuga on suvevaheaeg...

foto : unsplash / Warren

 

 

 Septembrikuuga on suvevaheaeg ametlikult läbi saanud ning algamas sügishooaeg. September on Neitside kuu, kelle jaoks planeetidel on palju häid üllatusi varuks. September on samuti lootuse ja nostalgia kuu, tuues meile meelde nii palju mälestusi. See on lõpu ja alguse kuu. Kuu algusest saadik saadab hea õnn mõningate tähemärkide esindajaid, teised peavad aga vaeva nägema, et uue elurütmiga harjuda, neil on ilmselt kõige raskem leppida sellega, et suvi on selleks korraks läbi saanud. 

Septembrikuu on ka sündmusterohke. Kuu keskel, 15. septembril, on taevas noorkuu Neitsi märgis, mille energia mõjutab kõiki tähemärke. Noorkuu mõju on tunda paar päeva enne ja paar päeva peale noorkuud. Septembrikuu keskpaik toob aga suuremat õnne Vähi tähemärgi esindajatele, keda on lisaks ees ootamas erakordselt suur rahaõnn.

 

 

 

VÄHI tähemärgi esindajaid on ees ootamas suur rahaõnn septembrikuu keskel

Kui aus olla, siis tuleb öelda, et suvi ei olnud tema jaoks kõige kergem, septembrikuu on aga päris ilusti alanud. Asjad sujuvad nii nagu peab, ühtegi probleemi pole tekkinud, vastupidi, mitmed probleemid on leidnud lahenduse. Töö juures on olukord parem ja aina paremaks läheb. Erakordselt suur õnn kukub Vähi tähemärgi esindajatele aga sülle 15. septembri paiku, kui taevas on noorkuu Neitsi märgis, samal päeval saab läbi kurikuulus Merkuuri retrograad, mis tõi ka Vähi ellu päris palju sekeldusi. Tõenäoliselt sellel perioodil peaks ta saama ühe väga hea uudise, mis on seotud rahaga. Suurem rahasumma on tema poole juba teel. Raha peaks hakkama tulema uksest ja aknast, tänu sellele võib Vähk hakata tegema juba suuremaid plaane ja kindlustama oma majanduslikku seisu. Kui sa oled sündinud Vähi tähtkujus, siis praegu on õige hetk selleks, et unistada suurelt ja olla rõõmus ning lootusrikas. Kõik läheb hästi. 

Kommentaare ei ole