{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : millised on kõige sõnakehvemad tähemärgid, kes vaikivad kõige rohkem?

  foto : unsplash/  Pauline 🦋📷   Neid on kokku kolm. Tege...

 

foto : unsplash/  Pauline 🦋📷

 

Neid on kokku kolm. Tegemist on kolme tähemärgiga, kes räägivad kõige vähem. Kõik ei ole lihtsalt sellised lobamokad nagu Kaksikud. 


SÕNN - pikad vestlused peab ta maha iseendaga

Ta tundub pealtnäha rahulik. Ta vajab aega selleks, et kõike läbi mõelda enda peas. Ta on aeglane ja kaalub iga oma sõna enne, kui midagi ütleb. Sõnn on korralik maamärk (nagu Neitsi ja Kaljukits), ta mõtleb praktiliselt ega aja suust välja seda, mida sülg suhu toob. Mõnikord võtab ta aega ka rääkimiseks. Tema elus käib iga asi omal ajal. Ta tahab olla võimalikult täpne ja konkreetne. Rääkida asjast, mitte aia august. Üle kõige meeldib talle aga igasuguseid asju oma peas selgeks mõtelda. Oma peas peab ta pikki kõnelusi maha. Kui ta aga vihastab, siis karistab ta vaikimisega neid, kes teda suutsid endast välja ajada. See on karistus, seda ei maksa segi ajada mossitamisega. Ta ei hakka kunagi pikalt ja laialt oma elust rääkima. 

 

 

 

SKORPION - vaikib nagu haud

Sa võid teda täiesti usaldada, ta ei räägi su saladusi edasi aga sa võid ka kindel olla, et ta räägib nii vähe kui võimalik. Oma eraelust ei hakka ta sulle rääkima. Ta ei ole kergemeelne, rääkimine on tema jaoks enese paljastamine. Ta ei taha näidata oma nõrkusi teistele. Ta kaldub sageli üle mõtlema ja liiga palju analüüsima. Ta mõtleb igasugustele ohtudele, mis teda ähvardada võivad, haigustele, katastroofiidele, muredele ja probleemidele. Skorpion on aga varustatud tugeva sisemise intuitsiooniga, tal ei ole vaja sõnu, et teada, mis sinuga lahti on.

 

 

 

KALJUKITS - napisõnaline

Kui võtta Kaljukitsede suhtlemismaneeri paari sõnaga kokku (talle meeldib konkreetsus) ja on Kaljukits napisõnaline. Talle see sobib. Tema jaoks on rääkimise jaoks vaja aega, aega on alati ka millegi tähtsama jaoks vaja kulutada.  Kaljukits on kohusetundlik, täpne ja hästi organiseeritud. Kaljukits räägib, kui kuidagi muidu ei saa ja ei ole võimalik ja teeb seda selleks, et anda kohustusi ja käske. Ta ei taha muutuda labaseks ega liiga lähedaseks oma suhetes. Tal on hirm, et ta räägib sulle liiga isiklikest asjadest. Ta ei taha minna üle piiri ja soovib, et sina teeksid sama. Kui sa tahad rääkida temaga asjadest, mis ei puuduta ei töö- ega rahaasju, siis parem on mitte üritadagi.



 

Kommentaare ei ole