{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : millise tähemärgi esindajatele toovad planeedid suurt õnne järgmisel nädalal?

  foto : pexels / Néo Rioux   Kui sügise algus tekitab sinu...

 

foto : pexels / Néo Rioux

 

Kui sügise algus tekitab sinus suurt masendust ja sul on ainult üks soov : ruttu talveunne kerida, siis pea natuke hoogu ja ära torma. Sest järgmine nädal võib panna sind oma arvamust muutma. 

Kaalude aeg on just alata jõudnud, kui juba on selle tähemärgi energiat tunda ümberringi. Ja isegi, kui see, et ees on ootamas pikk ja pime periood, ei valmista sulle suuremat rõõmu, võid sa kindel olla, et eesoleval sügisel on ka palju head sinu jaoks varuks. Sügisese pööripäevaga algas uus peatükk, mis paljude tähemärkide jaoks tõotab kujuneda eriti meeldivaks järgnevate nädalate jooksul. Järgmine nädal toob aga väga suurt õnne ühe tähemärgi esindajale. 

 

Terve nädal täis õnne ja rõõmu 

 

 

SÕNN

Kõik astroloogid on selles suhtes ühel nõul, et selle tähemärgi esindalal pole vaja oma elu üle kurta. Terve see aasta on tema jaoks olnud üle ootuste hea, tundub nagu oleks ta sündinud õnnetähe all. Hea õnn saadab teda aga kuni järgmise aasta maikuuni. Õnnetäht aga, mis teda maha ei jäta, kannab nime Jupiter. Jupiter sümboliseerib nii õnne, kui jõukust. Jupiteri ja Uraani topeltmõju toob aga kaasa häid võimalusi ja head õnne kõikides valdkondades. Uraan on muutuste planeet, tänu Uraanile peaksid mitmed sündmused võtma täiesti ootamatu suuna. Tänu neile kahele planeedile võib Sõnn järgmisel nädalal viia ellu ka oma suuremad unistused. Jupiter ise valvab tema üle, tänu sellele on Sõnn palju optimistlikum ja positiivsem. Ja kui inimene ise usub oma õnnetähte, hakkavad imed aset leidma. 

Jupiter ja Uraan pole ainsad planeedid, kes Sõnnile järgmisel nädalal õnne toovad. Üks teine planeet soovib samuti, et Sõnnil hästi läheks. Tegemist on suhtlemise planeedi Merkuuriga. Päikesesüsteemi kõige kiirem paneet on sisenemas Neitsi märki, tuues sellega head õnne kõikidele Maamärkidele. Merkuur Maamärgis aitab Sõnnil paremini kohaneda iga olukorraga ning leida igale probleemile lahendus.



Kommentaare ei ole