{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : millise tähemärgi elu on kardinaalselt muutumas 29. septembri täiskuu ajal

foto: unsplash / Silas van Overeem      Järgmine täiskuu sä...

foto: unsplash / Silas van Overeem

 

 

 Järgmine täiskuu särab taevas 29. septembril Jäära märgis. Täiskuu energia puudutab küll kõiki tähemärke aga kõige rohkem puudutab see ühe tähemärgi elu. Kuu mõju annab endast tunda paar päeva enne ja paar päeva peale täiskuud. Täiskuu muudab inimesi emotsionaalsemateks ja võib põhjustada unehäireid. 

Iga täiskuu on erinev, kõik sõltub millises tähtkujus Kuu parajasti viibib. Seekordne täiskuu leiab aset ettevõtliku ja tarmuka Jäära märgis, muutes valitsevat õhkkonda energilisemaks. Eesolev nädalavahetus tõotab tulla sündmusterohke ja täis tegevus. Täiskuu aeg on ideaalne ka selleks, et viia oma eesmärke ja plaane ellu. Ühe tähemärgi elu on aga 29. septembril kardinaalselt muutumas ja tegemist on Jäära endaga. 

 

 


Jäära tähemärgi esindajaid mõjutab seekordne täiskuu kõige rohkem

Kuna järgmine täiskuu leiab aset Jäära märgis, mõjutab see kõiki Jäärasid kõige rohkem. Septembrikuu oli suhteliselt rahulik Jäära jaoks, kuu lõpp võib aga kõik muuta. 23. septembrist saadik tunneb Jäär oma elus rahulolematust, kõige rohkem on see seotud tema suhetega. 29. septembril täiskuu ajal võib otsustav hetk tema elus kätte jõuda ja tahab ta seda või mitte aga ta peab midagi oma elus muutma ja tegema otsustava sammu. 

Mõned Jäärad leiavad vahendeid, mille abil oma plaane ellu viia, teised leiavad toetajaid, keda nad vajavad. Kindel on see, et 29. september toob Jääradele ühe kaua oodatud ja väga hea uudise, mis peaks muutma kogu nende ülejäänud elu.

Kommentaare ei ole