{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : millise tähemärgi ellu toob septembrikuu lõpp armastust?

  foto : unsplash / Jonathan Borba   Septembrikuu lõppu mär...

 

foto : unsplash / Jonathan Borba

 

Septembrikuu lõppu märgivad mitmed suuremad sündmused. Kõigepealt sisenes Päike Kaalude märki 23. septembril sügisese pööripäeva ajal, seejärel särab 29. septembri taevas selle aasta viimane superkuu Jäära märgis. Täiskuu ajal on Kuu energia kõige tugevam, selle tõttu puudutab see kõiki tähemärke. Selleks, et täiskuu energia abil oma soove ja unistusi täide viia, piisab, kui teha läbi spetsiaalseid rituaale. 

Kõikidele tähemärkidele septembrikuu lõpp suurt õnne kaasa ei too. Nii on lood näiteks Kaladega, es peab veel natuke kannatlikkust varuma enne, kui head uudised temani jõuavad. 

Suuremat õnne toob kuu lõpp aga neile, kes on sündinud Kaksikute tähtkujus. 

 

 

Kaksikutele toob septembrikuu lõpp suuremat õnne kaasa, tegelikult on aga terve kuu olnud tema jaoks üsna hea. Kõik tema head võimalused mitmekordistuvad aga sügisese pööripäeva ajal. Alates 23. septembrist on kõik võimalused avatud. Kõikide märkide järgi toob septembrikuu lõpp Kaksikute ellu nii õnne, kui armastust. 29. septembri täiskuu aitab tal aga oma unistusi ellu viia. Vallalisi Kaksikuid on ees ootamas kohtumine inimesega, kellest nad on kogu oma elu unistanud.

Kuu lõpus liigub Merkuur Kaksikute viiendasse majja, mis on seotud hea õnnega, tänu sellele on kindel, et ka rahaõnn veel selle kuu lõpus Kaksikutele naeratab. 


Kommentaare ei ole