{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : milline päev toob sulle õnne sellel nädalal vastavalt sinu tähemärgile

foto : unsplash / David Zavila      Vaatame igal nädalal ül...

foto : unsplash / David Zavila

 

 

 Vaatame igal nädalal üle, millised on uue nädala õnneseened. Taevas tiirlevad planeedid ikka endiselt edasi, selle tõttu muutub valitsev energia iga päev ja planeetide seis ei ole kunagi sama. Vaatame lähemalt, kuidas Merkuuri transiit või Neptuuni ja Kuu liit võib sulle õnne tuua. Nii võid sa oma vaimu varakult valmis panna kindla teadmisega, et just sellel päeval on sind ees ootamas kõige paremad uudised. 


Teisipäev, 12. september, toob õnne nende tähemärkide esindajatele

Teisipäevane päev toob head õnne kaasa vähemalt kolme tähemärgi esindajatele. Kuu, mis on emotsioonide, viljakuse ja turvatunde sümbol, on end sisse seadnud Veenuse kõrvale Lõvi märki, sümboliseerides nii liitu valguse ja pimeduse vahel. Loomulikult saab Lõvi ise sellest kõige suuremat kasu, Veenus muudab kõik kullaks, mida ta puudutab, tänu sellele peaksid mitmed Lõvi ettevõtmised õnnestuma ja mitte miski ei peata teda. Kuu väike kaitsealune Vähk aga on samuti soosikute nimekirjas, ka temale toob teisipäev õnne kaasa. Tänu Kuu ja Veenuse energiale peaks teisipäevane päev tooma talle lausa mitu väga head uudist. Viimane tähemärk, kellele teisipäev õnne toob, on Kaalud. Kaalude planeet on Veenus, mis hetkel on koos Kuuga Lõvi märgis, tänu sellele on Kaalusid ees ootamas üks väga hea päev. Mitu head üllatust on teda ees ootamas.

 

 


Kolmapäev, 13. september, toob õnne nende tähemärkide esindajatele

Kolmapäevane päev toob aga õnne nende tähemärkide esindajatele. Sõnn, Neitsi ja Kaljukits võivad kindlad olla, et neid on ees ootamas väga hea päev tänu kõikidele taevakehadele, mis hetkel Neitsi tähemärgis viibivad. Päike, Merkuur ja Kuu liidavad oma jõud, et tuua Sõnni, Kaljukitse ja Neitsi ellu suurt õnne ja rõõmu. Erakordselt hea päev on neid kolme tähemärki ees ootamas. Seda enam, et Kuu ja Päike moodustavad väga kasuliku nurga õnne planeedi Jupiteriga, mis tõotab tuua topelt õnne meie Maamärkidele. 


Neljapäev, 14. september, toob head õnne selle tähemärgi esindajale

Neljapäevane päev toob õnne Skorpionile. Viimasel ajal ei ole Skorpioni elu olnud kõige parem, ta ei ole juba pikemat aega olnud planeetide soosik, ainus, kes veel tema peale mõtleb, on Pluuto. Pluuto on Skorpioni planeet, mis 14. septembril moodustab harmoonilise aspekti Päikese ja Kuuga Neitsi märgis. Pluuto, mis hetkel on Kaljukitse märgis, saadab just neljapäeval Skorpionile suurt õnne (eriti rahaõnne).


 

 

Reede, 15. september, toob head õnne nende tähemärkide esindajatele

Reedene päev toob õnne Veevalajatele ja Kaladele, keda on ees ootamas erakordselt hea päev. Eriti Veevalajad saavad suurt kasu lõigata planeetide heast seisust, sest kõik taevakehad moodustavad sel päeval harmoonilise aspekti Veevalaja planeedid Uraaniga. Neptuun (unistused), Pluuto (muutused), Marss (tegevus), Päike (elujõud) ja Kuu (looming), moodustavad ilusa liidu sellel päeval revolutsioonilise planeedi Uraaniga. Tänu sellele toob reedene päev Veevalajale väga häid uudiseid, mis peaksid ta meele rõõmsaks ja tuju heaks tegema. See päev tõotab talle tuua edu ja kordaminekuid kõikides ettevõtmistes. Kalade jaoks ei ole kõik nii lihtne, kuna Neitside aeg, mis hetkel käimas on, ei ole kõige parem periood nende jaoks, ent reedene päev peaks kõikide märkide järgi tulema palju parem kõikidest teistest päevadest. Kuu on lahkumas Neitsi märgist (Kaladega opositsioonist), et liikuda edasi Kaaludesse, andes sellega Kaladele võimaluse natukenegi hinge tagasi tõmmata.

 

 

 


Laupäev, 16. september, toob head õnne nende tähemärkide esindajatele

Laupäevane päev toob õnne Kaksikutele, Jäärale ja Amburile, kelle jaoks on just sellel päeval kõik võimalused avatud. Kuu liitub sellel päeval Marsiga Kaalude märgis. Marss on Jäära planeet, mis hoolitseb selle eest, et Jääral mitte millestki puudust ei tuleks ja et hea õnn teda terve päeva jooksul saadaks kõikides ettevõtmistes. Ka Ambur ja Kaksikud saavad sellisest planeetide seisust kasu lõigata. Marss Kaaludes annab neile kolmele kõik, mida nad vajavad, et oma plaane ellu viia. Laupäeval on neid ees ootamas erakordselt hea päev.

Kommentaare ei ole