{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : miline päev sinu tähemärgile sellel nädalal õnne toob?

foto : unsplash / Ethan Hoover      Igal nädalal vaatame ül...

foto : unsplash / Ethan Hoover

 

 

 Igal nädalal vaatame üle, milline on planeetide seis ja millistele tähemärkidele toovad planeedid seekord kõige rohkem õnne kaasa. Planeedid liiguvad ikka korrapäraselt ja omas rütmis, sellepärast muutubki nende energia iga päev. Vaatame lähemalt, kuidas Merkuuri transiit või Neptuuni ja Kuu aspekt võib sulle sellel nädalal õnne tuua. Ja selle jaoks ei pea olema tähetark. 


Teisipäev, 26. september toob head õnne nende tähemärkide esindajatele

KAKSIKUD, NEITSI, SÕNN

 

 

 

Teisipäevane päev peaks tooma suurt õnne kõikidele neile, kes on sündinud Kaksikute, Neitsi või siis Sõnni tähemärgis. Mille pärast? Sest taevas on planeetide seis Maamärkides (Merkuur Neitsis ja Uraan ning Jupiter Sõnnis) eriti hea nende haoks. Tänu sellele on enam, kui kindel, et teisipäevane päev toob erakordselt häid uudiseid just nende tähemärkide esindajate jaoks. Ka omavahelised suhted teistega peaksid muutuma palju paremaks ja rahulikumaks. Astroloogias tähendab selline planeetide seis ka suuremat rahaõnne. Kõikide märkide järgi peaksid nendes tähtkujudes sündinud inimesed saama teisipäeval ühel või teisel moel raha juurde täiesti ootamatust kohast. Mis puutub Kaksikutesse, siis jagavad nad Neitsiga oma planeeti Merkuuri, teisipäevane päev peaks tooma Kaksikutele töö juures suuremat õnne ja edu kaasa. 


Kolmapäev, 27. september toob head õnne nende tähemärkide esindajatele

VEEVALAJA, KALJUKITS, KAALUD

Kolmapäev toob suurt õnne, häid võimalusi ja edu kõikides ettevõtmistes kaasa kõikidele neile, kes on sündinud Veevalaja, Lõvi ja Kaalude tähtkujus. Alustame Veevalajast, kelle tähemärgis viibib sel päeval viljakuse ja turvatunde taevakeha Kuu. Kuu toob Veevalajale palju häid võimalusi seekord ja aitab neil edu saavutada. Mitmed uksed peaksid avanema just sellel päeval ja mitmed erakordselt head võimalused tekkima. Mis puutub Kaljukitse, siis toetab teda Marss Kaaludes sellel päeval, aidates tal teha õigeid valikuid. Kõige rohkem õnne on sellel päeval aga Kaaludel, keda on ees ootamas lausa mitu head uudist. 

 

 

 

Neljapäev, 28. september toob head õnne nende tähemärkide esindajatele

KALAD, SKORPION, VÄHK

Kuu liigub Kalade märki sellel päeval ja liitub Neptuuniga, tänu sellele saadab hea õnn kõiki Veemärke. Vähk, Skorpion ja Kalad peaksid tundma neljapäeval head energiat, mida planeedid neile saadavad. See on ideaalne päev, et unistada suurelt ja viia kõik oma plaanid ellu. Veemärgid on väga intuitiivsed, sellepärast ongi kõige parem sellel päeval kuulata oma südant, mis juhatab neid õiges suunas. Uraan ja Neptuun aitavad neil oma unistusi ellu viia. 

 

Reede, 29. september toob head õnne nende tähemärkide esindajatele

JÄÄR, LÕVI, AMBUR

Reedel särab taevas täiskuu Jäära märgis, millega kaasneb kuuvarjutus. Seekordne täiskuu toob kaasa palju häid võimalusi ja head energiat kõikide jaoks. Need aga, kellele täiskuu toob kõige suuremat õnne, on Jäär, Lõvi ja Ambur. Mitmed head võimalused on tekkimas, mitmed plaanid saavad sellel päeval ellu viidud. Reedene päev toob neile kaasa palju häid uudiseid. 

 

 


Kommentaare ei ole