{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : kes on kõige parem juht tähemärkide seas?

  foto : unsplash / Kelly Sikkema   Kõik ei ole loodud juhtima. 12. tähemärgi seas on aga neid, kellel on juhtimine lausa ve...

 

foto : unsplash / Kelly Sikkema

 

Kõik ei ole loodud juhtima. 12. tähemärgi seas on aga neid, kellel on juhtimine lausa veres. Teised ainult arvavad, et neist saaksid head juhid. 

Kui mõned arvavad nüüd, et Jäärad ja Kaljukitsed sobiksid kõige paremini juhtivale kohale, siis tegelikult see nii ei ole. Me mõistame, miks kõik Jäära ja Kaljukitse märgis sündinud nüüd protesti märgiks midagi vastu tahavad öelda aga olgu kohe ära öeldud, et mõnikord lihtsalt suurest tahtmisest ei piisa. Mõned tähemärgid kohe on sellised, et teised neile pimesi järgnevad. Eriti üks nende seast. 


Milline tähemärk on kõige parem juht sodiaagimärkide seas? 

 

 

Tõenäoliselt on ka sinu tutvusringkonnas selles tähtkujus sündinud inimesi ja isegi, kui ta ei ole sinu otsene ülemus, siis oled sa alati valmis tema käskusid täitma, sest sa usaldad teda pimesi. Ja suure tõenäosusega su sõber, kes on sündinud Lõvi tähtkujus isegi ei tea, et temast saaks väga hea juht. Lõvi on tulemärk, kes ei karda konkurentsi, ta on tugeva isiksusega ja oskab ka teisi motiveerida ja inspireerida. Lõvi teab, kuidas panna teisi ennast austama. Lisaks sellele on ta väga väärikas, ta ei tõsta kunagi häält ja tahab alati kõiges jääda õiglaseks. Ta on õilis hing, kellel on suur süda, selle tõttu saaks temast väga hea juht. 


Millised tähemärgid arvavad, et neist saaksid head juhid? 

 

 

Teisi juhtida ei olegi nii kerge nagu seda võiks arvata. Isegi, kui on koole, kus seda õpitakse, siis mõnikord jääb ikkagi millestki vajaka. Näiteks nii nagu Kaljukitse puhul, kes kaldub tihti arvama, et ta sobiks kõige paremini teisi juhtima, sest ta on kõige pädevam ja targem. Kaljukits on küll väga töökas aga paindlikkusest ja taktitundest jääb tal sageli puudu ja see on ometi väga vajalik selleks, et juhtida meeskonda ilma probleemideta. Amburi puhul on jälle probleemiks see, et tal on liiga suured ootused. Ta on idealistlik ja satub ruttu igast asjast vaimustusse. Mõnikord võib ta suurde hoogu minna mõne projekti pärast, millel mingit tuleviku väljavaadet ei ole. Parem oleks, kui Ambur hoiaks rohkem keelt hammaste taga, katsuks end natuke rohkem tagasi hoida ja oleks diplomaatilisem. Kaljukitsel on puudu see, mida Amburil on ja Amburil on puudu see, mida Kaljukitsel on. 


Nende tähemärkide esindajatest saaksid head ülemused, kui nad oleksid ainult natuke enesekindlamad

 

 

Nagu ühes filmis öeldi, on need inimesed, kes kõige vähem otsivad võimu, kõige paremad selleks, et olla võimul. Neitsi ei katsu kunagi ennast kõrgele kohale upitada, ta on selleks liiga tagasihoidlik oma madala enesehinnangu tõttu ja ometi saaks temast väga hea juht. Neitsi on usaldusväärne, hästi organiseeritud, praktilise mõtlemisega ja taibukas. Ta ei otsi võimalusi, kuidas silma paista aga tal on suurepärased ideed, mis räägivad ise enda eest. Töö juures hinnatakse teda tema headuse ja õiglusetunnetuse pärast. 

Täpselt samuti näeb harva Kalade tähtkujus sündinud inimesi, kui potentsiaalseid liidreid. Ometi paistavad Kalad silma oma vaimujõu, oskuse poolest jääda igas olukorras rahulikuks ja mõistva suhtumise poolest. Ja need omadused on esmatähtsad selleks, et meeskonda juhtida. Kalad näevad maailma nagu süsteemi, kus igalühel on mingi roll. Tal on oskus näha igas inimeses tema tugevaid külgi ja neid seejärel ära kasutada kõige paremini. 

 


Kommentaare ei ole