{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : Kaalude aja 7 tähtsamat kuupäeva

foto : pixabay / Darkmoon Art     Võtke oma märkmikud välja...

foto : pixabay / Darkmoon Art

 

 

Võtke oma märkmikud välja, kallid horoskoobisõbrad ja märkige üles Kaalude aja seitse tähtsamat kuupäeva, mis aitavad teil oma elu paremini organiseerida.

Kaalude aeg algas ametlikult 23. oktoobril sügisese pööripäeva ajal, kui Päike siirdus Kaalude märki, kuhu ta jääb kuni 23. oktoobrini, et siis edasi liikuda Skorpionisse. Kaalude aega märgivad aga seitse tähtsamat sündmust. 


Reede, 29. september : täiskuu Jäära märgis

Vaevu on pööripäev läbi saanud, kui juba tuleb valmistuda täiskuuks, mis särab taevas 29. septembril. Seekordset täiskuud saadab Jäära energia, mis tekitab nii mõnelgi soovi teha oma elus täiesti uus algus, jätta kõik sinnapaika ja minna mujale suurt õnne otsima või minna lihtsalt silmaringi avardama ja vaatama, kas rohi ei ole mujal rohelisem. Kõik, mis on tundmatu, mõjub ahvatlevalt. 

 

 

 

 

Neljapäev, 5. oktoober : Merkuur jõuab Kaalude märki

Merkuur, mille retrograad on läbi saanud, jõuab 5. oktoobril Kaalude märki. Suhtlemise planeet Merkuur Kaaludes aitab meil leida õigeid sõnu ja valida õiget hääletooni selleks, et oma tahtmist saada. Just sellel perioodil osutuvad kõik töövestlused kõige viljakamaks. 


Esmaspäev, 9. oktoober : Veenus siseneb Neitsi märki

Viimased neli kuud veetis Veenus Lõvi märgis, nüüd valmistus armastuse planeet sisenema Neitsi märki, tõsi küll, väikese hilinemisega. Seda aga ei saa talle süüks panna, sest Veenus oli teadaolevalt retrograadis. Veenus Neitsi märgi on hea periood selleks, et olla aus iseenda vastu, organiseerida oma elu paremini ja muuta oma eluviise tervislikumaks. Sellega saab suvepuhkuste ja grillihooaeg ametliku lõpu. 


Teisipäev, 10. oktoober : Pluuto retrograad saab läbi

Arvatavasti sa isegi ei teadnud, et alates 1. maist oli Pluuto retrograadis ent sellega, et Pluuto retrograad saab läbi, peaksid leidma lahenduse ka mitmed probleemid, mis sulle maikuust alates muret valmistavad. Eriti need, mis puudutavad raha ja kinnisvara. Olukorrad lahenevad tänu Pluutole.

 

 

 


Neljapäev, 12. oktoober : Marss siseneb Skorpioni märki

Peale Veenuse sisenemist Neitsi märki, muudab Marss tähemärki ja siseneb Skorpioni. Tegemist on tähtsa sündmusega, kuna Marss oli enne Pluutot Skorpioni märk. Marss Skorpionis tähendab aga suuremat libiidot, flirtimist ning tulist meelt. 


Neljapäev, 19. oktoober : Merkuur ja Päike saavad kokku

Kui Merkuur ja Päike saavad kokku Kaalude märgis, võib see kaasa tuua südamepuistamisi ning tõsiseid jutuajamisi. 


Esmaspäev, 23. oktoober : Skorpionite aja algus

Päike siseneb Skorpioni märki 23. oktoobril ja koos sellega algab Skorpionite aeg. Tegemist on kõige pimedama, salapärasema ja lummavama ajaga, mille jooksul leiavad aset sellised pühad nagu hingedepäev ja halloween.


Kommentaare ei ole