{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : järgmine nädal toob õnne nende tähemärkide esindajatele

foto : unsplash / Jamies Street      Septembrikuu planeetid...

foto : unsplash / Jamies Street

 

 

 Septembrikuu planeetide seis on üsna pingeline kõikide retrograadis olevate planeetide tõttu. Tervelt 6 planeeti on hetkel retrograadis samaaegselt. Selle tõttu ongi elu praegu nii pingeline ja kiire ning ootamatuid vahejuhtumeid, mis rikuvad kõik esialgsed plaanid ära, tuleb ette rohkem, kui tavaliselt. Asjad on korras ära ja sinna ei ole midagi parata. Kunagi ei tea, mida homne päev toob. See kehtib aga peaaegu kõikide tähemärkide kohta, sest kahe tähemärgi esindajatele toovad planeedid praegu õnne. 


Milliste tähemärkide esindajatele toob järgmine nädal suurt õnne? 

 

 

SÕNN

Samal ajal, kui kõik paanikas ringi tormavad ja oma probleemidele lahendusi otsivad, on Sõnn nagu vana rahu ise. Ta on kannatliku loomusega ega hakka kiirustama. Ta kasutab praegust aega, et luua kord oma asjaajamistes ja organiseerida oma elu paremini, enda äranägemise järgi. Kuidas tal see õnnestub? Tõtt öeldes tuleb tunnistada, et praegusel hetkel on Sõnnil tuul purjedes, sest planeedid ise saadavad talle head energiat. Planeetide seis on tema jaoks vähemalt ideaalne. Sõnni toetavad tervelt 6 planeeti, seega on praegu kõige õigem hetk selleks, et viia oma eesmärgid ja unistused ellu. 

Järgmisel nädalal on tema jaoks väga head võimalused tekkimas, tänu millele on tulevik paljutõotav. Hea oleks, kui ta haaraks kõikidest headest võimalustest kohe kinni ega mõtleks kaua. Selleks aga, et teada, mida ta õieti tahab, peaks ta seadma endale uued eesmärgid. Hea edu saadab teda kõikides ettevõtmistes, sellepärast oleks hea unistada suurelt. Sõnn sirutab tiivad välja ja hakkab tegutsema. Jupiter toob talle head õnne, juhtides teda õigele teele. Tänu Jupiterile on Sõnn õigel ajal, õiges kohas. See toob talle kasu nii era-, kui tööalases elus. Üle ootuste hea nädal on teda ees ootamas.

 

 


KAALUD

Ka Kaaludele toob järgmine nädal erakordset suurt õnne kaasa, tänu millele hakkavad tema asjad lõpuks ometi liikuma õiges suunas ja tundub, et vähemalt mõneks ajaks kaovad kõik probleemid. Kaalude esindaja sirutab samuti oma tiivad välja ja näitab, milleks ta võimeline on. Planeedid saadavad talle head energiat ja tänu sellele on Kaalude tuju kogu aeg hea. Marss on tema märgis hetkel, toetades teda kõikides ettevõtmistes ja hoolitsedes selle eest, et kõik hästi läheks. Tänu Marsile on Kaalude esindaja palju enesekindlam, kui kunagi varem. Ta paneb oma sõna maksma ja viib oma tahtmise täide. Ta teab, mida ta tahab ja kuidas seda saada. 

Planeetide hea energia toob talle õnne nii töö juures, kui armastuses. Unustamatud hetked on teda ees ootamas. Merkuuri ja Päikese liit Neitsi märgis loob ideaalsed tingimused selleks, et kaks südant teineteist leiaksid, samuti mõttevahetusteks ning südamest-südamesse jutuajamisteks. Marss Kaalude märgis tegutseb selleks, et ükski Kaalude esindaja ei tunneks ennast üksi, vaid et tema elus oleks piisavalt armastust. Lase imedel oma elu muuta!

Kommentaare ei ole