{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : Amburi sobivushoroskoop

foto : pixabay / Teacherbingo      Ambur sobib hästi osade ...

foto : pixabay / Teacherbingo

 

 

 Ambur sobib hästi osade tähemärkide esindajatega, teistega aga võib suhe olla väga halb. 



AMBUR ja JÄÄR - tore suhe

Jäärale (21. märts - 19. aprill) meeldib väga Amburi elurõõm ja optimism, nad on paljudes asjades hästi sarnased. Et nende suhe aga kestaks, peavad nad õppima paremini suhtlema omavahel. 

 

AMBUR ja SÕNN - pingeterohke suhe

Amburil ja Sõnnil (20. aprill - 20. mai) on raske teineteisest aru saada. Nende omavahelises suhtes tekivad ruttu usaldusega seotud probleemid. Sõnnile ei meeldi sugugi Amburi kerglane olek ja ellusuhtumine, millepärast Sõnn võib muutuda väga armukadedaks. 

 

AMBUR ja KAKSIKUD - hea suhe

 Kaksikule (21. mai - 21. juuni)  meeldib väga Amburi rõõmus meel ja positiivne hoiak, tänu Amburile on ka Kaksik kogu aeg heas tujus. Nende suhe peab ajale vastu. 


AMBUR ja VÄHK - suhtlemiseprobleemid

Vähk (22. juuni - 22. juuli) on väga tundlik, tuline ja ülevoolav Ambur ei ole tema jaoks kõige parem valik. Kui nende suhe ei ole just kõige parem, on vaene Vähk see, kes kannatab kõige rohkem selle all ja peab kõike taluma.

 

 

 


AMBUR ja LÕVI - võimalik suhe

Silmipimestav ja särav Lõvi (23. juuli - 22. august) meeldib väga Amburile, kellele meeldib Lõvi esinduslikkus ja suur süda. Lõvi vajab aga kindlat inimest enda kõrvale, sest tema igatseb tõsise suhte järele. Amburil aga on võib-olla teised plaanid. 


AMBUR ja NEITSI - töökas paar

Neitsi (23. august - 22. september) on väga nõudlik, ta ei saa aru sellest Amburi pidevast ringitormamisest aga ta hindab kõrgelt Amburi ambitsioonikust. Neist võivad saada head sõbrad.


AMBUR ja KAALUD - varjatud armastus

Kaaludele (23. september - 23. oktoober) meeldib väga Amburiga flirtida. Alguses võivad nad olla head sõbrad, siis aga kallimad. 


AMBUR ja SKORPION - võimatu armastus

Tundlik Skorpion ( 24. oktoober - 22. november) vajab kedagi, kes oleks tema jaoks kogu aeg olemas ja kellel oleks tema jaoks aega. Amburil aga pole hetkegi vaba aega selleks, et kodus istuda, ta on liiga vabameelne ja sõltumatu selle jaoks. 

 

 

 


AMBUR ja AMBUR - aktiivne paar

Amburid täiendavad teineteist ideaalselt. Ambur (23. november - 22. detsember) on rõõmsameelse iseloomuga, mõlemad Amburid otsivad võimalusi, kuidas muuta oma elu põnevamaks. 


AMBUR ja KALJUKITS - keeruline ühendus

Kodulembene Kaljukits ( 23. detsember - 20. jaanuar) lihtsalt kustutab Amburi elurõõmu ära tasapidi. Ambur tahab naerda ja lõbutseda, Kaljukits on tema jaoks liiga tõsise ellusuhtumisega. Nende suhe ei pea tavaliselt ajale vastu. 


AMBUR ja VEEVALAJA - kukevõitlus

Ambur ja Veevalaja (21. jaanuar - 19. veebruar) ei saa teineteisest aru. Veevalaja tahab suhtes juhtimise enda kätte võtta ja ise otsustada, piirates sellega Amburi ettevõtlikku loomust. 


AMBUR ja KALAD - tasakaalutu suhe

Kaladega (20. veebruar - 20. märts) suhtes olla on üldse keeruline. Kalade ja Amburi vaheline suhe on aga veelgi keerulisem, sest Ambur on liiga ülevoolav tasase ja vaikse Kalade märgi esindaja jaoks.




 

 



Kommentaare ei ole