{ads}

HIDE

Viimased

latest

HOROSKOOP: 3 kõige armukadedamat tähemärki

      Kõik inimesed on ilmselt varem või hiljem tundnud armukadedust. Loomulikult on see mingil määral tore ju, ku...

 

 
 
Kõik inimesed on ilmselt varem või hiljem tundnud armukadedust. Loomulikult on see mingil määral tore ju, kui su kaaslane sinust niipalju hoolib, et muutub armukadedaks, kui näeb sind teistega koos. Aga kas see ikka on märk hoolivusest või on pigem tegu madala enesehinnanguga? Kuidas ka ei ole, armukadedus on ka üks paarisuhte suurimatest probleemidest, mis võib suhte jaoks saatuslikuks saada. Sest armukadedust ei ole tegelikult märk armastusest, pigem on see märk sõltuvusest ja ebakindlusest, tihti ka madalast enesehinnangust.
 
Tavaliselt kardavad armukadedust tundvad inimesed teist inimest kaotada ja vajavad sellepärast rohkem tähelepanu. Nad kardavad kaotada seda, mis on neile kallis.

Millised on kolm kõige armukadedamat tähemärki?
 
 


VÄHK

Vähk vajab palju turvatunnet. Ta on tundlik ja emotsionaalne Veemärk. Tema jaoks on tema pere ja lähedased alati esimesel kohal. Hirm ja kartus seda kõike kaotada ongi põhjuseks, miks ta võib muutuda armukadedaks. Ta muretseb palju oma lähedaste pärast, võib otsida eksklusiivset tähelepanu ja kontrollida iga hetke tagant, et sa ikka oled temaga ega mõtle ära minna. Ta väljendab tihti läbi oma kurbuse või viha kartust, et kõik see ilus kord teie vahel läbi saab. Ta vajab rohkem armastust ja tähelepanu, kui kõik teised sodiaagimärgid kokku. Ent tema nõudmistele ei maksa järele anda. Hea oleks, kui ta saaks väljenda oma hirme ja rääkida sellest, mis teda murelikuks teeb.
 
 
 
 
 


SÕNN

Sõnn on ilma ainsagi kahtluseta sodiaagi üks armukadedamatest märkidest. Sõnni planeet on armastuse- ja ilu planeet Veenus ise. Sõnn on Maamärgi all sündinud ja vajab selle tõttu oma elus püsivust ja stabiilsust, see tagab talle turvatunde. Sõnni armukadedus väljendub tavaliselt passiiv-agressiivsel moel. Ta võib muutuda eemalolevaks, mossitada, mängida solvunut või siis olla kalk ja jahe sinu vastu. Talle ei meeldi, kui tema elu väljub kontrolli alt, ta tahab kindel olla, et tema kaaslane kuulub talle ihu ja hingega.  Armukade Sõnn võib hakata esitama küsimusi ja uurida, mida sa tegid sellel ja teisel hetkel ning kellega sa olid. Selleks, et teda maha rahustada, piisab, kui sa näitad talle kogu aeg välja seda, kui palju sa teda armastad ja kui tähtis ta sinu jaoks on. Avameelne ja siiras suhtlemine aitab hoida olukorda kontrolli all.
 
 
 
 
 
 
 
SKORPION
 
Ka Skorpion on Veemärk. Armunud Skorpion on ka väga armukade, ta tahab olla oma kaaslasega üks. Armukade Skorpion on umbusklik ja hoiab oma kaaslasel kogu aeg silma peal. Ta hakkab oma kaaslast kõiges kahtlustama, pöörab liiga palju tähelepanu sellele, mida ta kaaslane võis teha või öelda, otsib mingeid võimalikke märke petmisest. Ta tahab oma kaaslast lõksu püüda, esitades talle küsimusi, mis aitavad kontrollida teise siirust. Ka Skorpion vaja seda, et keegi ta maha rahustaks, sellepärast tuleb talle tihti korrata, kui tähtis ja vajalik ta on. Aus ja siiras suhtlemine teevad imesid.
 

 

 Kodusedlood © 2023 Sisu kopeerimine keelatud!

Kommentaare ei ole