{ads}

HIDE

Viimased

latest

Ambur

    Armastus ja suhted Need paarid, kes on juba koos, muudavad oma suhte ametlikuks oktoobris. Mitmed kihlused ja abiellumised...

 

 

Armastus ja suhted

Need paarid, kes on juba koos, muudavad oma suhte ametlikuks oktoobris. Mitmed kihlused ja abiellumised leiavad aset, vähemalt hakatakse tegema plaane selles suunas. Mitmed paarid panevad leivad ühte kappi. Sa tahad midagi tõsist ja midagi kindlat oma ellu. Kui sa oled vallaline, siis on sul põhjust rõõmustamiseks, sest sinu vallalispõli hakkab läbi saama. Mitmed ilusad kohtumised on aset leidmas, kuni sa kohtud sellega, keda sa oled kogu oma elu oodanud. 


Raha ja töö

Uued võimalused tekivad töö juures. Mitmed muutused on aset leidmas. Kõigepealt võid sa tunda suuremat segadust, seejärel motivatsioonipuudust, siis aga otsustad käised üles käärida ja võtad väljakutsed vastu. Inimene on aga selline nagu ta on ja selle tõttu tuleb ka sinul tegemist teha kolleegidega, kellel puudub vähimgi südametunnistus, kaastunne ligimese vastu ning ambitsioonikus. Sa pead olema valmis võitlema, et oma tahtmist maksma panna. See kõik on kurnav aga sul tuleb oma õiguste eest väljas seista. Väljud sa aga sellest olukorrast võitjana. 

 

 


Tervis

Kas sa oled midagi õppinud viimastest kuudest? Kui jah, siis ei ole sul enam samu probleeme oktoobris. Tänu spordile ja sellele, et sa nüüd rohkem liigud, oled sa heas vormis ja saad kõikidest raskustest üle. Kui sa aga ei ole loobunud oma halbadest eluviisidest, siis võid sa haigeks jääda, kui oled oma organismi täiesti ära kurnanud. Vee ei ole liiga hilja, et midagi ette võtta. Oktoobrikuu toob sulle töö juures häid võimalusi, seega oleks kahju, kui sa pead haiguslehele jääma.


Pere ja sõbrad

Aeg-ajalt meeldib sulle sõpradega aega veeta ja koos välja sööma minna, ent öösel sa ei kipu kuhugi pidutsema. Sest su väikesed terviseprobleemid ei anna sulle asu ja sellepärast, et tööasjad väsitavad sind. Ja lõpuks on sul vaja raha kokku hoida suvepuhkuse jaoks. Võib-olla lähed sa ühele kaugemal elavale sugulasele külla.

Kommentaare ei ole