{ads}

HIDE

Viimased

latest

29. septembri täiskuu toob kaasa tugeva energia

foto : pexels / Ruvim     Ja ongi sügis kätte jõudnud, lood...

foto : pexels / Ruvim

 

 

Ja ongi sügis kätte jõudnud, loodus meie ümber hakkab vaikselt värvi muutma, päevad aga muutuvad aina lühemaks. Astroloogiliselt rääkides oleme me jõudnud Kaalude aega, mis algas koos sügisese pööripäevaga 23. septembril. Kaalude aeg on koduste toimetuste ja hubaste õhtute aeg. Nii taevas, kui maa soovitavad meil aega maha võtta, et hoolitseda rohkem enda eest. 

Reedel, 29. septembril, särab taevas aga täiskuu Jäära märgis. Seekordne täiskuu kutsub meid tähistama elu. Täiskuu aeg on hetk, mil Kuu energia on kõige tugevam. Tegemist on maagilise ööga, mille jooksul Kuu energia muudab inimesi emotsionaalsemateks ja tundlikemateks. 

Seekordne täiskuu särab tulise ja ettevõtliku Jäära märgis ja soovitab meil mitte unustada oma plaane ja unistusi.Tuleb vaid lasta end Jäära energiast kaasa viia, et head võimalused hakkaksid tekkima ning head juhused aset leidma. 

 

 

 

Tegemist on selle aasta viimase superkuuga, mida juhib Jäär ise, kes soovitab lõpetada muretsemine asjade pärast, mis pole seda väärt ja tegutseda selle nimel, et muuta oma elu paremaks. Jäär on kindel, et ta saab kõik, mida ta tahab, sama soovitab ta teha ka kõikidel teistel tähemärkidel. 

Jäär inspireerib ja motiveerib ka kõige nõrgemaid. Jäär on sodiaagi kõige esimene märk, ta sümboliseerib algust. Kõik need, kes tahavad tõesti muuta oma elu paremaks ja viia oma unistusi ellu, on oodatud talle järgnema, usaldama kõik oma mured täiskuu hooleks ja uskuma, et paremad ajad on alles ees. Uued võimalused tekivad, uued uksed avanevad. See ongi Jäära lubadus, kelle energia pühib kõik takistused teelt. 

Reedene täiskuu soovitab kõigil tegutseda ja olla ettevõtlikum. Jäära märki valitseb planeet Marss ise, seega on see kõige parem hetk selleks, et teha esimene samm oma unistuste suunas. Täiskuu Jääras toob kaasa erakordselt head õnne kõikidele ettevõtlikele ja julgetele inimestele, see on hea õnn, mis saadab neid, kes iseendasse usuvad. 


Kuidas mõjutab 29. septembri täiskuu sinu tähemärki? 

Jäär

Reedene superkuu paneb sind suurelt unistama, muutes sind veelgi ambitsioonikamaks. Mida rohkem sa ise usud oma plaanidesse, seda kindlam on, et sa nad ellu suudad viia. 


Sõnn

Võta rahulikumalt. Eelseisev nädalavahetus on hea selleks, et lõpetada muretsemine ja hoolitseda rohkem iseenda eest. Sea endale uued eesmärgid, mille poole liikuda. Täiskuu annab sulle võimaluse muuta oma elu paremaks. 

 

 

 


Kaksikud

Tõenäoliselt on sind ees ootamas kiire ja sündmusterohke nädalavahetus. 29. september peaks sulle tooma mitu head uudist. Kõikide märkide järgi täitus ka üks sinu soovidest.


Vähk

Mitmed head võimalused peaksid tekkima just töö juures. Pane oma vaim headeks uudisteks valmis. Ilmselt tehakse sulle üks ootamatult hea pakkumine.


Lõvi

Unista suurelt ja vii oma unistused ellu. 


Neitsi

Tõenäoliselt toob seekordne täiskuu sinu ellu ühel või teisel moel armastust.


Kaalud

Pane prioriteedid oma elus paika ja mõtle selle peale, mida sa tegelikult tahad ja millised on sinu tõelised soovid. 

 

 

 


Skorpion

Kui sa tahad, et su soovid ja unistused täituksid, pead sa kõik paberi peale üles kirjutama ja jätma paberi terveks ööks kuuvalguse kätte. 


Ambur

Anna endale lubadus, et edaspidi muretsed sa vähem ja mõtled ainult häid mõtteid. 


Kaljukits

Sul on vaja võtta üks oluline otsus vastu, mis puudutab ilmselt ka sinu lähedasi. Võib juhtuda, et sa vajad rohkem aega iseendale.


Veevalaja

Räägi sellest, mis on sul südamel. Räägi oma plaanidest ja unistustest ning sa leiad lahendused, mida sa oled otsinud. 


Kalad

Tõenäoliselt toob täiskuu sulle rahaõnne.




Kommentaare ei ole