{ads}

HIDE

Viimased

latest

Veevalaja

     Armastus ja kohtumised Ãœks ilus ja ootamatu kohtumine on sind ees ootamas septembris. Kõikide märkide järgi kohtud sa ...


 

 

 Armastus ja kohtumised

Üks ilus ja ootamatu kohtumine on sind ees ootamas septembris. Kõikide märkide järgi kohtud sa inimseda, kes röövib su südame kohe esimesel kohtumisel. Ta rabab sind kõigega: oma hea kasvatuse, oskuste, teadmiste ja tarkusega. Külgetõmme on vastastikune. Kui sa oled juba kellegagi koos, siis heidad sa oma kaaslasele ette, et ta sinu eest ei hoolitse ja on kogu aeg ära. Selle tõttu tekivad paratamatult pinged.


Raha ja töö

September ei ole kõige parem kuu, mõned raskused võivad tekkida, mõned ootamatud vahejuhtumid aset leida. Sa võid tunda korraga segadust ega tea enam, mida edasi teha. Rahaasjad peaksid olema aga heas seisus. 

 

 


Tervis

Tervisel ei ole sinu jaoks halbu üllatusi varuks septembris. Vähemalt mitte esimeste nädalate jooksul. Kuu lõpus võid sa tunda suuremat väsimust, hea oleks, kui sa hoolitseksid enda eest siis rohkem ja võtaksid aega puhkamiseks. 


Pere ja sõbrad

Nädalavahetustel leiad sa ikka aega, et sõpradega koos olla. Tõenäoliselt ei ole su lähedased sellega rahul ainult, et sa neid unarusse jätad.

Kommentaare ei ole