{ads}

HIDE

Viimased

latest

Vähk

     Armastus ja kohtumised Kui sa oled vallaline, siis katsud sa edaspidi teisi mooduseid, kuidas leida see õige inime...

 


 

 Armastus ja kohtumised

Kui sa oled vallaline, siis katsud sa edaspidi teisi mooduseid, kuidas leida see õige inimene enda kõrvale. Sa ei ole enam huvitatud suhetest, mis sulle midagi ei anna peale südamevalu. Kui sa oled juba kellegagi koos, katsud sa rohkem hoolitseda oma kaaslase eest ja tõtt tunnistades tuleb öelda, et see tuleb sul üsna hästi välja. 


Raha ja töö

Sa teed oma tööd nii hästi, kui võimalik aga ei ole valmis siiski lisatunde sellepärast veel tegema. Sa katsud täita kõik oma kohustused õigel ajal ja lahkud õhtul töö juurest naeratusega huulil, et nautida viimaseid päikesepaistelisi ilmu. Kui sa aga otsid töökohta, siis saadab sind hea edu septembris. Mis puutub rahaasjadesse, siis pead sa eelarvest kinni pidama selleks, et suuremaid probleeme ära hoida. 

 

 


Tervis

Mõned terviseprobleemid võivad sind kimbutada aga ei midagi tõsist. Hoia oma närve ja ära mõtle ennast haigeks. Võta aega ka selleks, et rohkem puhata. Hoia samuti eemale liiga negatiivsetest inimestest.


Pere ja sõbrad

Häid ja siiraid sõpru ei ole sul palju aga need, kes sul on, on kõige paremad. Septembrikuu tõestab sulle seda taas, et ilma sõpradeta on teinekord raske hakkama saada. Mõned inimesed aga sinu tutvusringkonnast võivad sulle valmistada sügavat pettumust.

Kommentaare ei ole