{ads}

HIDE

Viimased

latest

Märgid, mis näitavad, et su suhe on läbi saamas

foto : unsplash / Aziz Acharki      Kas sina ka kahtled oma...

foto : unsplash / Aziz Acharki

 

 

 Kas sina ka kahtled oma suhte tulevikus ja tunned tihti, et sa ei ole õnnelik? Vaata, millised märgid viitavad sellele, et su suhe on ohus. 

Armusuhted on tihti ootamatusi täis. Alguse eufooria asendub aja jooksul rutiiniga. On ka suhteid, mille algus on juba keerulisem, näiteks sellisel puhul, kui üks partneritest kiirustab liialt, samal ajal, kui teine vajab aega veel. Kuidas ka ei ole, igas paarisuhtes tuleb ette arusaamatusi ja probleeme, sellest ei pääse keegi.

Enne aga, kui hakata kohvreid pakkima, tuleks võib-olla järele mõtelda selle üle, mida sa tegelikult tahad ja selgitada välja, millised on su kaaslase tegelikud plaanid, eelistades selle jaoks siirast ja vahetut suhtlemisviisi. Mõned märgid annavad aga märku sellest, et suhe on omadega ummikusse jooksnud. Suhteekspert Deb Morgan avaldas ajakirja Stylist UK veergudel need märgid, mis viitavad sellele, et suhe on läbi saamas.


5 märki, mis viitavad sellele, et su suhe on läbi saamas

 

 

 

1. Te veedate palju vähem aega koos, kui varem

Muidugi on tähtis, et inimesel jääks aega ka iseenda jaoks või selleks, et olla koos sõpradega. See aga, kui selle all hakkab kannatama sinu paarisuhe, ei ole hea märk. Kui te veedate omavahel palju vähem aega koos, kui varem, oleks viimane aeg panna prioriteedid paika. 

 

2. Te otsite vabandusi ja ettekäändeid, miks hiljem koju jõuda

Armunud inimesed lausa otsivad võimalusi, et koos olla ja kiirustavad koju peale pikka tööpäeva või sõpradega koosveedetud õhtut. Kui sa aga lükkad kojujõudmise aega kogu aeg edasi, siis mõtle järele: milliseid tundeid tekitab sinus see, et sa pead oma kaaslasega kokku saama ja temaga koos olema? Kuidas sa ennast kodus tunned siis, kui sa oled üksi ja siis, kui sa pead olema koos oma kaaslasega? Mis aitaks sul end tunda paremini oma kodus ja paarisuhtes? 

 

3. Te vaidlete tühiste asjade pärast

Mustapesukorv, millega keegi ei viitsi tegeleda, õhtune filmivalik või siis see, mida õhtuks süüa teha. Paljud paarid vaidlevad tühiste asjade pärast. Kui suhe on normaalne, siis ei tekita sellised asjad suuri probleeme ja juba paari minuti pärast on kõik ununenud. Väikesed probleemid võivad võtta aga suure mõõtme, kui omavaheline suhe on juba halb ja kaaslased teineteist enam välja ei talu. Sellisel puhul ei kao pinged kuhugi, sest mõlemal kaaslasel on teineteisele liiga palju etteheiteid teha ja tegelik põhjus peitub hoopis mujal.

 

 

 

4. Te heidate erinevatel kellaaegadel magama

Paljud paarid magavad teineteise kaisus. Need hetked, mis on täis õrnust, hoolitsust ja armastust, nii emotsionaalsel, füüsilisel, kui seksulaalsel tasandil, aitavadki suhet hoida. Kui varem heitsite te samal ajal magama, nüüd aga on see harjumus kadumas, siis vaata ette, et see ei teeks halba teie suhtele. 

 

5. Te ei ole kumbki valmis järeleandmisi tegema

Järeleandmiste tegemine, võttes arvesse mõlema vajadusi, emotsioone, väärtushinnanguid ja eesmärke, on tähtis. Kui järeleandmiste tegemine muutub aga juba raskemaks (puudutab see siis ühiseid projekte või ühist elu), on see märk, et teie suhe liigub vales suunas.

 

Kui mitmed punktid tulid sulle tuttavad ette, siis ära muretse. Lahkuminek ei ole ainus võimalus ja see ei tähenda ka seda, et teie suhe on määratud hukule. Võib-olla on sul veel võimalik päästa seda, mida päästa annab. Räägi oma kaaslasega sellest, mida sa mõtled, et sul on tunne, et asjad ei ole päris korras, et te ei veeda nii palju aega koos, kui peaks või et te olete hakanud rohkem tülitsema. Omavaheline rääkimine aitab pingeid maandada enne, kui on liiga hilja. 


Kommentaare ei ole