{ads}

HIDE

Viimased

latest

Lõvi

    Armastus ja kohtumised Sa ei jäta kedagi ükskõikseks septembris. Kui sa oled vallaline, on sind mitmed toredad kohtumis...

 


 

Armastus ja kohtumised

Sa ei jäta kedagi ükskõikseks septembris. Kui sa oled vallaline, on sind mitmed toredad kohtumised ees ootamas. Kuna sa aga tahad jääda salapäraseks ega räägi endast palju, äratad sa sellega veelgi suuremat huvi oma isiku vastu. Tundub nagu tunneksid sa mõnu, kui saad teiste südamete ja tunnetega mängida. Üks ootamatu kohtumine võib aga muuta kõik su plaanid. Kui sa oled juba kellegagi koos, siis ei ole te just seitsmendas taevas aga naudite muul moel oma elu. 


Raha ja töö

Tööga seotud probleemid võivad teha sind rahutuks septembris. Selle tõttu magad sa halvasti ja oled kogu aeg pinges. Hoia oma suhteid töökaaslastega ja ära lase arusaamatustel tekkida. Sest kõikide märkide järgi oled sa valmis seisma oma arvamuse eest küünte ja hammastega ega pole valmis järeleandmisi tegema. Kui sa oled uue töökoha otsingutel, peaksid su ootused ja lootused täituma just septembris.

 

 


Tervis

Ükski suurem terviseprobleem sind kimbutama ei tule ent sa ei ole septembris just kõige paremas vormis. Ühel päeval pakatad sa heast energiast, siis oled omadega nii läbi, et ei jaksa voodistki tõusta ja näed kõike halvas valguses. Ära lase teiste arvamusel oma elu rikkuda ja ära muutu liiga pessimistlikuks. 


Pere ja sõbrad

Sõbrad on sulle sama tähtsad, kui pereliikmed. Sellepärast ilmselt veedadki sa oma sõpradega nii palju aega, kui võimalik. Vaata ainult, et sa seejuures oma lähedasi ja oma kohustusi nende vastu ei unusta.

Kommentaare ei ole