{ads}

HIDE

Viimased

latest

Lõvi

    Armastus Neptuuni aspekt ei ole kõige parem, seega, kui sa oled valline, kipud sa ennast viimasel ajal liiga palj...


 

 

Armastus

Neptuuni aspekt ei ole kõige parem, seega, kui sa oled valline, kipud sa ennast viimasel ajal liiga palju alahindama. Ära tee seda viga. Su ümber on inimesi, kes tuletavad sulle meelde, kui tähtis sa nende jaoks oled. Kui sa oled kellegagi koos, kaldud sa samuti nägema rohkem halba, kui head. Õnneks teab su kaaslane, kuidas sinu eest hoolitseda.

 

Raha

Ettevaatlikkus on tarkuse ema, ära seda ära unusta ja kõik läheb hästi. 

 

Tervis

Sa oled hakanud liialdama viimasel ajal millegagi. Muretsemiseks pole aga põhjust, sest su keha suudab igast olukorrast leida väljapääsu ning parandada sinu tehtud kahju. 

 

Töö

Täna võivad kahtlused su hinge närida. Sa tead, et midagi erilist on sind ees ootamas, sa tahad midagi oma elus muuta aga Neptuun paneb sind kahtlema oma võimetes ja oskustes.  

 

 


Pere

Võttes arvesse praegust planeetide seisu ei ole sa valmis järeleandmisi tegema ega omalt poolt pingutama selleks, et muuta omavahelist suhtlemist paremaks. Ära siiski tee haiget neile, kes on sulle tähtsad.


Suhted

Hea oleks, kui sa laiendaksid oma tutvusringkonda. Käi rohkem väljas, suhtle erinevate inimestega, osale erinevatel üritustel. 


Väike nõuanne: ära räägi ainult vaid näita, milleks sa oled võimeline



Kommentaare ei ole