{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kas sul on tunne, et te olete eemaldunud teineteisest partneriga ja teie vahel puudub emotsionaalne lähedus?

foto : unsplash / Ryan Holloway     Kas sinul on ka tekkinu...

foto : unsplash / Ryan Holloway

 

 

Kas sinul on ka tekkinud tunne, et hoolimata sellest, et te olete koos, on teie vahel mingi nähtamatu lõhe tekkinud. Mõnikord tabad sa end isegi mõtlemast, et kas teil ei oleks parem lahku minna? Emotsionaalne vahemaa kahe partneri vahel tekib tavaliselt aeglaselt, ühel hetkel sa märkad aga, et teid ei seo enam miski omavahel. Millised potentsiaalsed tegurid tekitavad lõhet kahe kaaslase vahel? 


Pidev kriitika

Passiv-agressiivne käitumine ja pidev kriitika võivad tekitada vahemaa kahe kaaslase vahel. Kriitika on vaenulik suhtlemisviis, mis tekitab vimma ja viha teises inimeses. 


Kvaliteetaja puudumine

Ka see, kui kaks inimest ei hinda enam koos veedetud aega ega suhtle enam normaalselt, võib tekitada emotsionaalset vahemaad nende vahel.  

 

 


Suhtlemise puudus

See, kui sa ütled, et kõik on korras ehkki see nii ei ole, võib tekitada lõhet sinu ja su kaaslase vahel. On see siis mõni teie omavahelist suhet puudutav probleem või mitte, on tähtis rääkida sellest, mida sa tunned. Sama kehtib ka su partneri kohta, kui sa tunned, et tal on mõni mure, siis räägi temaga.

 

Vestlusteemade puudus

Mõnikord tekib tunne paarisuhtes, et polegi nagu enam millestki rääkida, kõik teemad on ammendatud ja jututeemad keerlevad üksnes päevaste toimetuste ümber. 

 

Pidev koos olemine

Mõned paarid veedavad kogu oma vaba aja koos, olles muul ajal hõivatud liiga palju oma töö ja toimetustega.  Tegelikult on hea veeta mõnikord aega ka omaette, see muudab suhet ainult tugevamaks.

 


Kommentaare ei ole