{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kaalud

    Armastus ja kohtumised Sa oled tähelepanelik ja hoolitsev oma kaaslase vastu. Võib-olla heidab su kaaslane sulle ainult...

 


 

Armastus ja kohtumised

Sa oled tähelepanelik ja hoolitsev oma kaaslase vastu. Võib-olla heidab su kaaslane sulle ainult ette seda, et teie elus on liiga palju rutiini ja igavust ning et te veedate liiga palju aega koduseinte vahel. Kui sa oled vallaline ja otsid armastust oma ellu, siis otsid sa ilmselt armastust läbi suhtlusvõrkude ja tutvumisportaalide. Ent tuleb tunnistada, et sa oled liiga nõudlik ja selle tõttu on sul raske leida seda, kes vastaks sinu ootustele. 


Raha ja töö

Töö juures oled sa motiveeritud ja tegus, selle tõttu õnnestub sul leida lahendus kõikidele probleemidele. Sa oled alati sammu jagu teistest ees ning jõuad aidata isegi oma töökaaslasi niipea, kui võimalus peaks avanema. Sa ei otsi tänu ega kiitust, see on sinu jaoks lihtsalt loomulik. Mis puutub rahaasjadesse, siis mõned ootamatud kulutused võivad tekkida, mis rikuvad su tuju. 

 

 


Tervis

Sa oled liiga tundlik ja emotsionaalne ning võtad kõike südamesse, see ei tee sulle head. Sa mõtled ise ennast haigeks selle asemel, et end hoida. Ärevushäired ja masendus võivad sind kimbutada, selle tõttu võib kannatada ka su tervis. 


Pere ja sõbrad

Ilmselt kohtud sa septembris uute inimestega, kellega sul tekivad head ja soojad suhted. Lähedastega ei ole suhted kõige paremad, mõned pinged ja arusaamatused võivad tekkida. Ära ütle midagi, mida sa hiljem võid kahetseda.

Kommentaare ei ole