{ads}

HIDE

Viimased

latest

Jäär

    Armastus ja suhted Kui sa oled vallaline, siis ei ole sind ilmselt septembrikuus midagi rõõmustavat ees ootamas. Paar tor...

 


 

Armastus ja suhted

Kui sa oled vallaline, siis ei ole sind ilmselt septembrikuus midagi rõõmustavat ees ootamas. Paar toredat kohtumist toredate inimestega, kes sinus aga suuremat vaimustust ei tekita. Mõnikord sellest sulle piisabki. Vähemalt ei pea sa kellelegi aru andma oma tegudest. Kui sa oled aga juba kellegagi koos, oled sa liiga nõudlik oma kaaslase vastu ja tahad, et teine sulle igal sammul oma armastust tõestaks. Üks ootamatu kohtumine võib aset leida sinu elus, mis võib tekitada suurt segadust ning kiusatust. Õnneks on sul iseloomu ja sa ei hakka oma suhet selle väikese asja pärast rikkuma. 


Raha ja töö

Septembrikuu suuremaid muutuseid kaasa ei too töö juures. Kui sa olid augustis puhkusel, siis elad sa vaikselt nüüd sisse ja võtad härjal sarvist. Sa pead pingutama, et end motiveerida. Kui sa aga otsid uut töökohta, siis kõikide märkide järgi on sind ees ootamas üks töövestlus. 

 

 


Tervis

Septembrikuu taevas on üsna helde sinu tervise sektoris. Sa ei ole just kõige paremas ja säravamas vormis aga ükski suurem terviseprobleem sind ka kimbutada ei tohiks. Sa ei viitsi ilmselt trenni teha ega tunne huvi tervislikuma eluviisi vastu. Pigem oled sa laisk ja pessimistlik. Hoolitse oma hammaste eest. 


Pere ja sõbrad

Sa ei ütle ühestki küllakutsest ära ja veedad nii palju aega sõpradega, kui võimalik. Isegi nädalavahetusel, kui vaja. Kõige rohkem pöörad sa aga tähelepanu oma lähedastele ja pereliikmetele.

Kommentaare ei ole