{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : milliste tähemärkide esindajatele toob septembrikuu kõige rohkem õnne?

foto :unsplash / Warren     Septembrikuu on kohe algamas, t...

foto :unsplash / Warren

 

 

Septembrikuu on kohe algamas, tuues kaasa palju häid võimalusi kõikidele. 

Astroloogias on planeet Jupiter hea õnne, rikkuse ja külluse planeet. Jupiter on algamas retrograadset liikumist 5. septembril, liitudes kõikide teiste juba retrograadis olevate planeetidega (Pluuto, Saturn, Neptuun, Uraan, Merkuur ja Veenus). 


Milliste tähemärkide esindajatele toob selle aasta septembrikuu kõige rohkem õnne? 

JÄÄR

Esimene tähemärk, kellele planeedid septembrikuus kõige rohkem õnne toovad, on Jäär. Jäärale ei too planeedid head õnne kaasa mitte ainult septembrikuus, vaid toetavad teda veel mitme kuu jooksul, aidates tal oma plaane ellu viia. Hea oleks, kui ta unistaks suurelt ja usuks, et kõik on võimalik, mida iganes ta ka soovib. Septembrikuus toetavad planeedid teda kõikides ettevõtmistes, aidates tal oma unistusi ellu viia. 

 

 


SKORPION

Skorpioni elu ei ole viimastel kuudel olnud kõige parem. Ta on pidanud lahendama mitmeid probleeme ja saama üle mitmetest takistustest. Septembrikuu toob talle aga tasu kõikide pingutuste eest. Väga hea periood on tema elus algamas. Ilma ainsagi kahtluseta viib ta mitmed oma eesmärgid ellu tänu planeetide heale seisule. Jupiteri aspekt toob Skorpionile suurt õnne kaasa, muutes Skorpioni ambitsioonikamaks ja pannes teda uskuma asjadesse, mis tundusid seni võimatud. Merkuur teadvustab Skorpionit sellest, millised on tema tugevamad küljed ja kuidas neid kõige paremini ära kasutada. Septembrikuu toob Skorpionile kaasa lootust ja häid uudiseid. 14 - 21. septembrini on Kuu Skorpioni kõige parem sõber. 


KALAD

Kaladele toob septembrikuu samuti palju head õnne kaasa. Päike Neitsi märgis aitab parandada Kalade suhteid teistega. Nii era-, kui tööalases elus peaks Kalade tähemärgi esindaja saama häid uudiseid. Kõik raskused ja probleemid peaksid kaduma ning mitmed head võimalused tekkima, mille abil ta saab oma majanduslikku seisu kindlustada. Septembrikuu toob Kaladele jõudu, tervist ja raha. Ka Merkuuri retrograad ei avalda Kaladele negatiivset mõju. Kolmel viimasel septembrikuu päeval on Kuu Kalade märgis, nendel päevadel peaks juhtuma midagi eriti toredat.

Kommentaare ei ole