{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : milline päev sulle sellel nädalal kõige rohkem õnne vastavalt sinu tähemärgile?

foto : unsplash / Joe Caione     Igal nädalal katsume me vä...

foto : unsplash / Joe Caione

 

 

Igal nädalal katsume me välja selgitada, millised on selle nädala kõige õnnelikumad päevad igale tähemärgile. Planeetide seis meie peade kohal muutub kogu aeg ja sellepärast ei ole energia kunagi sama. Kui sinu jaoks jääb see kõik segaseks jutuks, siis tea, et Merkuuri transiit esmaspäeval ning samuti Neptuuni ja Kuu liit võivad sulle tuua õnne kaasa. Vähemalt tead sa nii, milline päev sulle kõige rohkem õnne toob.


Teisipäev toob õnne nende tähemärkide esindajatele

22. augustil jõuab Kuu Skorpioni märki, tuues sellega õnne kõikidele Kaljukitsedele, Skorpionitele, Vähkidele ja Kaladele. Miks? Mis puutub Skorpioni, siis on see ilmselt ilmselge. Kui emotsioonide taevakeha peatub Skorpioni tähtkujus, kus niigi palju emotsioone on kokku kuhjunud, siis tunneb Kuu end nagu omas kodus. Seda enam, et Skorpioni lemmik Pluuto moodustab taevas Kuuga liidu, sellepärast toob teisipäev, 22. august Skorpionile rohkem õnne. Just teisipäevane päev võib talle tuua palju häid uudiseid ja teha talle toredaid üllatusi. Kõik Skorpioni ettevõtmised peaksid õnnestuma. 

 

 

Ka Vähile ning Kaladele (mõlemad Veemärgid nagu Skorpion), peaks sama päev õnne tooma nii era-, kui tööalases elus. Kõik muutub kergemaks, asjad hakkavad lõpuks ometi liikuma õiges suunas. Viimane tähemärk, kelle jaoks tänasel päeval samuti midagi toredat varuks on, on Kaljukits. Seda tänu Pluutole, mis saadab Kaljukitsele teisipäeval suuremat õnne.

 

Kolmapäev toob õnne nende tähemärkide esindajatele

Kolmapäevane päev peaks tooma õnne kõikidele õhumärkidele ehk siis Kaaludele, Kaksikutele ja Veevalajale, keda on ees ootamas mitmed head uudised ja rõõmusõnumid. Tänu Veenuse vahelesekkumisele peaksid mitmed head võimalused tekkima just sellel päeval nende jaoks. Veenus on hetkel nautimas ilusat elu Lõvi märgis, tänu sellele naudivad kolm õhumärki iga hetke oma päevast. Päike Veenuse kõrval Lõvi märgis toetab neid kõikides ettevõtmistes.  



 


Neljapäev toob õnne nende tähemärkide esindajatele

Neljapäev toob õnne kolme tähemärgi esindajatele, kes saavad kasu lõigata Kuu heast aspektist. Tegemist on kõikide tulemärkidega  ehk siis Lõvi, Amburi ja Jääraga. Neile kolmele toob õnne Kuu Amburi märgis, mis toob neile palju häid võimalusi kaasa. Neljapäev tuleb nende kolme jaoks üle ootuste hea ja sündmusterohke, tuues kaasa palju toredaid ja ootamatuid üllatusi. Ainult häid üllatusi, muretsemiseks pole seega vähimatki põhjust. Ambur, Jupiteri väärika esindajana, on juba hea õnne sümboliks. Kui Kuu viibib Amburi tähtkujus, toob see õnne kõikidele tulemärkidele, mitte ainult Amburile endale. Hea uudis on ka see, et Veenus Lõvi märgis teeb silma Kuule Amburis, võib juhtuda, et see toob kaasa suuremat rahaõnne meie kolmikule. 


Pühapäev toob õnne nende tähemärkide esindajatele

Pühapäev, 27. august, peaks tooma õnne Sõnnile ja Neitsile. Kuu Kaljukitses annab energiat nii Kaljukitsele, kui ka Sõnnile ja Neitsile, tuues neile kaasa häid uudiseid ja palju häid võimalusi. Nädalalõpp peaks tulema nende jaoks üle ootuste hea. Merkuur Neitsi märgis ja Jupiter Sõnni märgis on otsustanud samuti saata oma osa head energiat just eesoleval nädalavahetusel kõikidele maamärkidele, et nad saaksid oma unistused ja plaanid ellu viia.

Kommentaare ei ole