{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : miks Kaljukitse tähemärk on kõige hullem?

     Kaljukitsede kohta öeldakse, et nad on liiga paindumatud, kangekaelsed, jonnakad... Ja ega siin palju ei eksitagi.  ...


 

 

 Kaljukitsede kohta öeldakse, et nad on liiga paindumatud, kangekaelsed, jonnakad... Ja ega siin palju ei eksitagi. 

Mõtle tagasi kõikide hetkede peale, mil sulle on öeldud, et : "Ma hoiatasin sind, mis sa enam hädaldad!" või "Sa oleksin võinud kuulata, mis ma sulle ütlesin!", siis on enam-vähem kindel, et see ütleja oli üks Kaljukitse tähtkujus sündinud isik. Suure tõenäosusega vähemalt ja kui see ei olnud Kaljukits, oli selleks ütlejaks kindlasti Neitsi. Kaljukits ei ole tulnud siia maailma nalja tegema. Esmapilgul paistab ta liiga jahe ja eemalolev, tundub, nagu ei puudutaks teda mitte miski ja nagu ei laseks ta kunagi ennast teiste arvamusest kõigutada. Kuidas ka ei ole, Kaljukitsesid ei saada kõige parem kuulsus. 

 

 

 

Millised Kaljukitsed on? 

Kaljukits on talve esimene märk. Kui Kaljukitsede aeg algab, on inimesed ennast rahast tühjaks teinud pühade ettevalmistusi tehes ning väljas on möllamas külm ja kõle pakane. Aeg on hakata kokkuhoidlikumalt ja säästlikumalt elama. Kaljukitsed on sündinud 22. detsembri ja 20. jaanuari vahel. Kaljukits on äärmiselt distsiplineeritud ja range nii enda, kui teiste vastu. Teda valitseb planeet Saturn, mille rõngad sümbolseerivad seadusi, piiranguid ja korda. 

Kaljukits on praktilise mõtlemisega maamärk. Ta ei ole just kõige lõbusam ja lahedam kaaslane. Ta sümboliseerib töökust, püsivust ja sihikindlust. Kaljukits on karjerist, ambitsioonikusest tal puudust ei tule, ta rassib tööd teha kuni viimase hingetõmbeni. Ta on nõudlik nii iseenda, kui teiste vastu, tal on teiste suhtes suured ootused ja nõudmised. Tal on väga raske oma tunnetest ja emotsioonidest rääkida. 

 

 

 

Millised on Kaljukitsede puudused? 

Esimene, mis kohe silma hakkab kohtudes mõne Kaljukitsega, on tema jahe ja osavõtmatu hoiak. Kaljukits kaalub sinuga kohtudes, kas sa üldse oled väärt seda, et ta raiskaks oma aega selle peale, et sinuga rääkima hakata. Selle tõttu võib jääda mulje nagu ta oleks liiga uhke ja üleolev. 

Öeldakse ka, et Kaljukitsele meeldib õpetusi anda. Teisi distsiplineerida ja korrale kutsuda. Nagu annaks ta hindeid inimestele vastavalt nende tegudele ja eluviisile. Tema pilgu eest ei jää miski varjule, iga sinu sõna ja tegu on tal teada, sellepärast võtabki ta endale õiguse avaldada selles suhtes oma arvamust ning anda sulle õpetusi, mida sa saaksid paremini teha ja muuta oma elus. Vähemalt on sul nii väike võimalus ühel ilusal päeval jõuda sama kõrgele, kui tema. Võib-olla siis, kui ta näeb kõiki sinu pingutusi ja näeb, et sa oled end käsile võtnud, suvatseb ta sinuga rohkem suhelda. 

 

 

Kaljukits on paindumatu loomusega ja käitub isegi eraelus nagu boss. Ei mingit magamist pühapäevasel ajal või pidžaamas terve päev ringi käimist. Kas tema puhkab nädalavahetusel? Otse vastupidi, ta toob tööd koju ka kaasa ja otsib isegi nädalavahetusel lahendusi oma probleemidele. Ta ise on veel uhke selle üle ega saa aru, miks teised pole sellised nagu tema. Ta leiab alati tööd, mis ootab tegemist. Kui võimalik, siis muudaks ta isegi oma harrastuse selliseks, et seda saaks pidada samal ajal töö tegemiseks. Ta ei küsi kunagi abi ja saab alati ise kõigega hakkama. Abi küsimine on märk nõrkusest. Kui sa näed kedagi, kes paadiga merel sõudes katsub leida lahendusi oma kümnele probleemile, siis vähemalt sa tead, et tegemist on ei kellegi muu, kui Kaljukitsega. 

 

Kommentaare ei ole