{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : järgmine nädal tuleb natuke keerulisem nende tähemärkide esindajate jaoks

foto : unsplash / Unseen Studio      Ja ongi augusti teine ...

foto : unsplash / Unseen Studio

 

 

 Ja ongi augusti teine pool käimas. Praegu on kõige parem aeg laadida ennast uue ja värske energiaga, mida planeedid meile saadavad. Kui osade tähemärkide esindajaid on ees ootamas üle ootuste hea nädal, siis teiste jaoks tuleb eesolev nädal natuke keerulisem. Neid on ees ootamas mõned väljakutsed, katsumused ja probleemid. Planeetidel on alati omad plaanid. Õnneks on võimalik suuremaid probleeme vältida. Ja muretseda ei ole vaja, sest astroloogia aitab meil ainult paremini ennetada mõningaid olukordi. 


Milliste tähemärkide esindajaid ei ole ees ootamas kõige parem nädal? 

 

 

VEEVALAJA

Veevalaja kohta öeldakse, et ta ei võta midagi tõsiselt ja käib kogu aeg ringi pea pilvedes. Praegu, kus käimas on suvi, tahaks Veevalaja lihtsalt puhata ning nautida elu, ilma muretsemata homse päeva pärast. Merkuuri retrograad on aga kohe-kohe algamas ja selle tõttu on mõned takistused ning viivitused Veevalajat ees ootamas. Veevalaja peab tegutsema õigel ajal ja kiiresti, selleks, et olukord täiesti käest ära ei läheks. 

Ta ei tohi kaotada oma eesmärke silmist. Takistused, mis tekivad, ei ole õnneks saatuslikud. See, mis järgnevatel päevadel juhtuma hakkab, võib aidata Veevalajal end ületada ja näidata, milleks ta võimeline on. Tänu sellele avaneb tal parem ülevaade kõikidest võimalustest, mis tal on. Kõik väljakutsed, mis on teda ees ootamas, aitavad tal muutuda enesekindlamaks ja teadvustada endale paremini seda, milleks ta võimeline on. Võib isegi juhtuda, et Veevalaja saab korraga aru, et ta on teinud oma elus ühe vale valiku ja see tee, mida mööda ta seni on käinud, ei olegi õige. Võib-olla paneb see teda oma plaane ümber muutma ning tänu sellele muutub tema elu ka õnnelikumaks. 

 

 

 

SÕNN

Sõnni peetakse sodiaagi targaks. Ka järgmisel nädalal suudab ta seda tõestada, kasutades oma praktilist meelt ning jäädes pragmaatiliseks teatud olukordades. Sõnnil on suured plaanid ja eesmärgid, mille poole ta sihib. Et viia oma plaane ellu, peab ta aga rohkem pingutama, kuna planeetide seis ei ole hetkel tema jaoks kõige parem. Jupiter ja Uraan tekitavad praegu pingeid Sõnni elus. Selle tõttu muutub rütm kiiremaks ja asjad hakkavad liikuma. 

See kõik võib ajada Sõnni segadusse ja mõjuda isegi kurnavalt, kui ta peab korraga kõikjale jõudma samaaegselt, õnneks suudab ta aga õppida midagi igast olukorrast. Selleks, et päästa seda, mida päästa annab, peab Sõnn käised üles käärima, tegutsema õigel hetkel, haarama kõikidest võimalustest kinni ja organiseerima oma elu paremini. Rohkem, kui kunagi vajab ta ka aega puhkamiseks, et mitte end päris ära kurnata. Ning muidugi on kõige tähtsam järgmisel nädalal mõtelda positiivselt.



Kommentaare ei ole