{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : augustikuu lõpp tuleb natuke keerulisem nende tähemärkide esindajate jaoks

foto : unsplash / processingly      Kosmiline õnneratas muu...

foto : unsplash / processingly

 

 

 Kosmiline õnneratas muudkui keerleb. Need, kellele eelmine nädal tõi õnne kaasa, peavad võib-olla järgmisel nädalal raskustega hakkama saama. Õnneks ei jää see kauaks kestma. Milliste tähemärkide esindajaid on ees ootamas natuke keerulisem augustikuu lõpp? 


Milline on planeetide seis augustikuu lõpus? 

Suvi koos suvepuhkustega ongi läbi saamas, aeg on nautida viimaseid päikesepaistelisi ilmu nii palju, kui võimalik ning naasta siis taas kes kooli, kes tööle. Sügis koos vihmaste ilmade ning sügisandidega ei ole enam kaugel. Ainsad, kellele see meele järele on, on ilmselt need, kes on sündinud Neitsi tähtkujus. Neitsid olid koolis õpetajate lemmikud ja klassi kõige paremad õpilased, kooliaasta algus on neil alati silmad särama pannud. Hetkel on käimas Neitside aeg, millega koos sai alguse ka Merkuuri retrograad, mis peaks tekitama suurt pahandust ja võimalikke olmeprobleeme meie igapäevasesse ellu. Kuna Merkuuri retrograad leiab aset korraliku Neitsi märgis, on tema sõnum järgmine: kasutada praegust aega ära selleks, et luua oma elus ja peas kord, organiseerida oma asju ja aega paremini, teha kokkuvõte sellest suvest ja vaadata üle, mida sa edaspidi saad paremini teha. Augustikuu lõpp ei tule aga kõige parem nende kahe tähemärgi esindaja jaoks. 

 

 

 

VEEVALAJA

Ilmselt on kõikidel Veevalajatel sellest raske aru saada. Nad on ometi kõige julgemad ega karda midagi, ent septembrikuu algus võib neil tuju täitsa ära viia. Veevalaja ei tunne ennast hetkel ilmselt kõige paremini. Veevalaja elus on korraga liiga palju probleeme tekkinud, mis ootavad kiiret lahendamist ja tegutsemist. Merkuuri retrograad Neitsis on juba põhjustanud mitmeid arusaamatusi ja segadusi Veevalaja elus, võib-olla on isegi mõned asjad läinud katki täiesti ootamatul moel. Kõige selle tõttu tunneb Veevalaja, et ta on lämbumas, et tal puudub tegutsemisvabadus, et tal ei lasta teha seda, mida ta tahab. Et ennast paremini tunda ja vabaneda sellest tundest, peab ta võtma aega iseendale, tegema seda, mida tal meeldib teha, veetma rohkem aega nende inimestega, kelle seltsis ta tunneb ennast hästi ja kes toovad ta näole naeratuse tagasi. Veevalaja peab looma korra oma mõtetes, soovides ja vajadustes. 

 

 


KALAD

Kalade tähemärgi esindaja peab iga hinna eest võtma aega iseendale oma kiire elutempo juures ja muutma oma vaatenurka. Võimaluse korral minema mujale. Iga kord, kui Päike siseneb Neitsi märki, jäädes Kaladega opositsiooni, tunnevad Kalad nagu oleks neid võrku püütud. Kalade esindajale ei meeldi takistused ja piirangud, ta tahab elada ainult õhust ja armastusest aga septembris ei jää tal muud üle, ta peab organiseerima oma elu nii hästi, kui võimalik selleks, et tunded üle pea ei kasvaks. Neptuun ja Saturn on hetkel retrograadis Kalade märgis, selle tõttu on Kalade esindajal tunne nagu ujuks ta väga sogastes vetes hetkel. Tal võib olla tunne nagu peaks ta pimesi edasi liikuma, teadmata, mis teda järgmisel sammul ees ootab. See kõik tekitab pingeid ja stressi tema elus. Kõige parem, mis ta praegu teha võib, on keerata lihtsalt oma elus uus leht, tuulutada natuke pead, võtta aega iseendale ja näha asju laiemas valguses. Ta peab looma selguse oma mõtetes ja vaatama seejärel, mida ta paremini teha saab antud olukorras.

 

 

Kommentaare ei ole