{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : augustikuu lõpp toob head õnne nende tähemärkide esindajatele

foto : unsplash / Ian Schneider      Uus astroloogiline hoo...

foto : unsplash / Ian Schneider

 

 

 Uus astroloogiline hooaeg on alanud. Päike on alles jõudnud siseneda Neitsi märki, kui juba on tunda läheneva sügise lõhna. Suvi on läbi saamas ning puhkused on läbi, aeg on taas naasta tavapärase elu juurde - kes tööle, kes kooli. Planeedid aga soovitavad meil nautida viimaseid päikesepaistelisi ilmu nii palju, kui võimalik. Augustikuu lõpp toob suuremat õnne nende osade tähemärkide esindajatele. 

 

Milline on planeetide seis järgmisel nädalal? 

Algamas on ka kurikuulus Merkuuri retrograad, mis võib omadega kaasa tuua segadust ja probleeme mitmeks nädalaks. Pühapäeval siseneb Marss Kaalude märki, liites oma energia sodiaagi kõige diplomaatilisema märgiga. Ilmselt aitab see nii mõndagi leida paremat tasakaalu oma ellu. 

 

Millistele tähemärkidele toob järgmine nädal kõige rohkem õnne kaasa? 

 

 

 

KAKSIKUD

Kaksikute esindaja on alati õigel ajal, õiges kohas. Tõtt tunnistades tuleb öelda, et tal on elus tihti vedanud. Kõike seda ilmselt suurel määral tänu sellele, et ta kohe oskab teistega rääkida, oskab headest võimalustest kinni haarata ja on paindliku meelelaadiga. Ükskõik, millises olukorras ta ka ei ole, ta leiab alati lahendused oma probleemidele. Ta oskab alati kaalukausi oma kasuks seada ja seda ilma suuremate pingutusteta. Kui Merkuuri retrograad tekitab mõnede sodiaagimärkide elus segadust, siis Kaksikute esindaja saab sellest kasu lõigata. Merkuur on Kaksikute planeet ja toob talle õnne kaasa.

Tänu sellele on Kaksikutel järgmisel nädalal rohkem õnne ja seda kõikides valdkondades. Merkuur ja Veenus toetavad teda kõikides ettevõtmistes, lisaks on mitmed head kohtumised Kaksikute elus järgmisel nädalal aset leidmas nii vanade, kui uute sõpradega. Tänu sellele peaks ta tuju hea olema ning meel rõõmus. Lisaks kõigele tõotavad planeedid toetada Kaksikuid ka rahaliselt, mitmed head võimalused tekivad järgmisel nädalal, mis tõotavad talle suurt kasumit sisse tuua. Kindel on see, et Kaksikute esindaja haarab kõikides headest võimalustest kinni ning kindlustab sellele tänu oma tulevikku ja majanduslikku seisu. Järgmine nädal tuleb üle ootuste hea, kiire, sündmusterohke ent kokkuvõttes väga hea. 

 

 

 

NEITSI

Neitsi elu ei ole viimasel ajal olnud kõige halvem. Septembrikuu ei ole enam kaugel ja selle tõttu on ta tuju hea. Praegu on tema aeg käimas ja tänu sellele on mitmed head võimalused tekkimas. Planeedid saadavad talle head energiat, et ta saaks viia oma unistused ellu. Järgmine nädal toob talle ühe väga hea uudise, mida ta ei oleks osanud oodatagi. Kõik asjad hakkavad tema elus lõpuks ometi liikuma õiges suunas ilma, et ta selleks midagi tegema peaks. 

Uus ajajärk on Neitsi elus algamas. Uus ja palju parem ajajärk. Uraan saadab talle head õnne, toetades teda kõikides ettevõtmistes. Lisaks sellele saab Neitsi aru, et ta elus on midagi, mida ta peab muutma, tahab ta seda või mitte. Selleks, et muuta oma elu paremaks, peab ta vabanema millestki, mis teda koormab. Hea oleks, kui ta kuulaks oma sisemist häält, mis juhatab teda õiges suunas. Muretsemiseks pole põhjust, sest ta leiab vastused oma küsimustele. Praegu on õige aeg viia oma plaanid ellu ja elada lõpuks ometi sellist elu, millest ta alati on unistanud. Praegu on aeg selleks, et olla ettevõtlikum ja julgem. 

 

 

 

KAALUD

Kaalude esindajale toob augustikuu lõpp kaasa õnne eelkõige armastuses. Kui ta on vallaline, on enam, kui tõenäoline, et elu viib ta kokku inimesega, keda ta nii kaua on oodanud. Kogu tema elus on muutumas tänu sellele kohtumisele. Planeedid ise aitavad teda. Veenus ja Merkuur soovitavad Kaaludel kuulata rohkem südame ja vähem mõistuse häält. Marss on sisenemas Kaalude märki 27. augustil, muutes teda enesekindlamaks ja julgemaks. 

Marss toob Kaaludele head õnne kaasa. Palju julgema ja enesekindlamana, haarab Kaalude esindaja oma elu ohjad enda kätte ning leiab võimalused, kuidas oma unistused ellu viia. Mitmed head uudised on teda ees ootamas järgmisel nädalal, mitmed head võimalused tekkimas. Kõik, mis enne tundus võimatu, muutub nüüd võimalikuks tänu planeetide energiale. 

Kommentaare ei ole