{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : augusti keskpaik toob suurt õnne nende tähemärkide esindajatele

foto : unsplash / Andre Tan     Uued tuuled hakkavad august...

foto : unsplash / Andre Tan

 

 

Uued tuuled hakkavad augusti keskpaigas puhuma. Planeetide seis meie peade koha taevas on muutumas. Suve lõpp ei olegi enam nii kaugel. Aeg on hakata valmistuma suvepuhkuse lõpuks. Või võtta veel suvest viimast. 16. augustil oli taevas noorkuu, mis mõjutas mingil määral meie vaadet elule, pannes nii mõndagi järele mõtlema viimaste aastate peale. Praegune planeetide energia soovitab meil vabaneda oma hirmudest ning kartustest, olla vaba eelarvamustest ning minna oma eluga edasi, ilma oma hirmudesse takerdumata. 

Veenus on retrograadis ja sellepärast on praegu paljud paarid lahkuminemise äärel. Sellel nädalal aga jätab Veenus meid rahule, andes meile võimaluse hinge tagasi tõmmata. Liitudes Päikesega, muudab Veenus omavahelisi suhteid paremaks ning toob õnne armastuses tervelt kolme tähemärgi esindajatele. 

 

 

 

AMBUR

Ambur on avatud meelega, õnnelik, optimistliku ellusuhtumisega ja sooja südamega, tema loomulik sarm ei jäta kedagi ükskõikseks. Ta on tubli tulemärk, kes otsib oma ellu vaheldust ja põnevust. Tema elu on alati üllatusi, toredaid kohtumisi ning romantilisi hetki täis. Järgmisel nädalal on tema jaoks varuks palju häid üllatusi. On ta siis hetkel vallaline või juba kellegagi koos, midagi väga ilusat on kohe-kohe juhtumas. Tegemist võib olla hea uudise või üllatuse või mõne muu toreda vahejuhtumiga, mis peaks tegema Amburi õnnelikumaks, kui kunagi varem. Veenus on hetkel Lõvi märgis (Lõvi on aga Amburi sõber) ja toob seega Amburile suuremat õnne. Veenuse hea energia saadab Amburit igal sammul, juhatades teda teele, mis viib õnneni. 

Seda tuleb võtta, kui erakordset õnne. Järgnevatel päevadel hakkab Ambur nägema elu ja oli hoopis teise pilgu läbi. Ta hakkab rohkem tähelepanu pöörama oma soovidele ja vajadustele ning jagab oma head tuju ka teistega. Tema suhe kaaslasega peaks muutuma tänu ühele vahejuhtumisel veelgi paremaks. Ta on nagu päikesekiir selles nädalas. Elul on tema jaoks ilusaid üllatusi varuks. 

 

 

 

KAALUD

Kaalude esindaja vajab armastust oma ellu. Viimasel ajal on ta aga hakanud kahtlema kõiges. On selles süüdi motivatsiooni puudus või väsimus? Või ei ole planeetide seis sellel suvel kõige parem? Või on kõik usaldusväärsed inimesed tema ümbert kuhugi kadunud? Kuidas ka ei ole, õnneks saab kahtluste periood nüüd õnneks läbi tänu Veenusele. Veenus on taas Kaalude kõrval tagasi, saates viimasele oma head energiat, tehes talle sellega suure kingituse. Lisaks sellele on Veenusel Kaalude jaoks üks hea üllatus varuks.

Kui Kaalude esindaja on vallaline ja otsib oma ellu vaheldust praegusel suvisel perioodil, siis praegu on selleks kõige parem aeg. Järgnevatel päevadel võib üks ootamatu kohtumine aset leida, mis paiskab kõik Kaalude plaanid segi. Kui ta on juba kellegagi koos, peaks ta end oma kaaslasega taas leidma ja uued mesinädalad on neid mõlemat ees ootamas Veenuse kaitsva tiiva all. Kõik planeedid taevas soovitavad Kaaludel tegeleda rohkem tulevikuga ja mõtelda vähem oma mineviku peale. Kui hingehaavad enam haiget ei tee, kaovad ka kahtlustused ja tekib soov teineteist taas leida. Septembri alguseks on Kaalude esindajast saanud täiesti uus ja õnnelikum inimene. 

 

 

 

KALAD

Kalade esindajale meeldib olla omas nurgas ja elada rahulikult oma elu. Ta ei ole sodiaagi kõige suurem suhtleja aga tal on teisi talente, mille pärast maksaks teda esile tõsta. Järgmisel nädalal mõjutab tema elu kõige rohkem Saturni ja Neptuuni energia, mis tõotab muuta ta elu imelisemaks. Mõnikord võib Kalade esindaja tunduda tagasihoidliku ja kohmakana, ent nüüd peaksid asjad muutuma. Saturn soovitab tal vabaneda kõigest, mis teda koormab. Kui murekoorem on õlgade pealt maha pandud, saab ta paremat selgust selles, mida ta tegelikult tahab ja soovib. Ning teha sellega natuke ruumi oma südamesse.

Neptuunil on palju häid üllatusi tema jaoks varuks. Neptuun muudab teda vastuvõtlikumaks. Ta muutub tundlikumaks, õpib nägema märke enda ümber ja haarab kõikidest headest võimalustest kinni. Nii mitmedki südamed leiavad teineteist, mitmedki hingesugulased tunnevad üksteist ära. Ta mõistab teist inimest ilma sõnadetagi. Ja nii tulebki ta ellu armastus. Üks ilus armulugu on tema elus algamas, millest võib saada tema elu armastus. Armastus tuleb ilma temalt luba küsimata palju rutem, kui ta seda arvatagi oskab.



Kommentaare ei ole