{ads}

HIDE

Viimased

latest

Astroloogiline sobivus : millised tähemärgid sobivad sulle kõige paremini sõbraks?

    Foto : unsplash / Windows    Kui sulle meeldivad horosk...

 

 

Foto : unsplash / Windows

 

 Kui sulle meeldivad horoskoobid, siis ilmselt oled sa juba vaadanud, milleste tähemärkidega sobid sa kõige rohkem armastuses. Samuti võivad tähed sulle teada anda, milliste tähemärkide all sündinud inimesed sobiksid sulle kõige paremini sõbraks ja kellega sul oleks rohkem ühist. 

Kindlasti hindad sa oma sõpru. Oma sõpradega veedame me päris palju aega koos, jagame oma muresid ja rõõme. Aga võib-olla on just tähed need, mille tõttu on teil nii palju ühist omavahel. 

Astroloogia järgi sobid sa lihtsalt mõne inimesega rohkem, teisega vähem. Selle tõttu jääb mõni sõprus pidama kogu eluks, teine aga kaob nagu teda poleks olnudki.

 

 Vaata, milliste tähemärkide all sündinud inimestega sobid sina just kõige paremini? Ja millistega kõige vähem.


Jäär ( 21. märts - 20. aprill) 

Jäärad on hästi head suhtlejad, nad ei karda midagi ja on üsna impulsiivsed. Uute tutvuste loomine ei ole tema jaoks raske, ta leiab kiiresti teistega ühise keele. Ta on lõbus ja tore, tema huumorimeelt hinnatakse. Tema otsekohesus tekitab mõningates inimestes hirmu, teistele aga just vastupidi meeldib. Kui sa näed halb välja sellel päeval, siis ta lihtsalt ütleb seda sulle. Aga ta oskab ka kiita. Ja kui ta kiidab, siis põhjusega. Sa võid alati tema peale kindel olla, ta on väga väärtuslik sõber. 

Ta sobib hästi : Lõviga ( Lõvi on samuti rõõmsameelne ja tal on palju häid ideid), Jääraga (nad on samal lainel ja neil on sama arusaam asjadest), Amburiga (neid ühendab optimism ja otsekohesus), Kaksikute ja Veevalajaga ( nad kõik on head suhtlejad).

Võib sobida vajadusel : Kaaludega

Üldse ei sobi : Sõnniga (liiga tõsise ellusuhtumisega), Vähiga ( ta peab teda igavaks) ja Neitsiga (liiga suur pedant).

 

 

 

 


Sõnn ( 21. aprill - 20. mai) 

Talle meeldivad sõbrad ja ta veedab sõpradega päris palju aega poodides käies või veini juures. Ta on oma loomult lojaalne ja kannatlik. Ta hindab kõrgelt neid, kes talle kallid on ja kellest ta lugu peab. Ta võib olla mõnikord liiga kangekaelne ja jonnakas. Ta on väga hea sõber. Kui sul on Sõnni tähtkujus sündinud sõber, võid sa kindel olla, et sa temas kunagi pettuma ei pea. 

Ta sobib hästi : Neitsiga ( neil on samad väärtushinnangud), Sõnniga ( väga hea sõber, kellega koos diivanil telekat vaadata), Vähi ja Kaladega ( vee - ja maamärkide vahel on hea tasakaal).

Võib sobida aga võib ka mitte : Skorpion

Üldse ei sobi : Jäär ( liiga kannatamatu tema arvates), Ambur (täiesti vastutustundetu), Veevalaja ( liiga ootamatu tema jaoks). 


Kaksikud ( 21. mai - 21. juuni)

Ta on väga hea suhtleja ja avatud maailmavaatega. Ta kohaneb ruttu ja leiab ühise keele kõikide inimestega vastavalt olukorrale ja sellepärast on tal rohkem võimalusi suurema sõprusringi loomiseks. Talle meeldib rääkida, ta on ekstravert, tal on hea huumorimeel - lühidalt, ta on tõesti hea sõber. Sul ei hakka kunagi temaga koos igav. Ta on alati kursis sellega, mis maailmas toimub ja teadlik viimastest kuulujuttudest. Talle võib ainult ette heita seda, et ta mõnikord ei oska jääda iseendaks ja tal võib raskusi tulla ette saladuste hoidmisega.

Ta sobib hästi : Kaksikutega (nad on nagu tõelised kaksikud), Jääraga ( tema tarkuse ja hea suhtlemisoskuse poolest), Kaaludega ( kellele oma draamadest rääkida), Veevalajaga (nad on samal lainel) ja Lõviga (kelle energia talle meeldib).

Võib sobida aga võib ka mitte : Amburiga

Üldse ei sobi : Sõnniga ( nad ei mõista teineteist), Skorpioniga (ta analüüsib liiga palju), Kaljukitsega (kes ei mõista tema nalju).


Vähk ( 22. juuni - 22. juuli)

Vähk tahab kaitsta ja hoolitseda nende eest, kes on talle tähtsad ja kallid. Tema on eluaegne sõber. Ta on oma loomult hea ja tore, väga tundlik ning hoolitseb kõikide oma sõprade eest. Tal on alati palju häid nõuandeid varuks. Ta on teiste vastu tähelepanelik ja annab mõista oma lähedastele, et nad alati tema peale kindlad võivad olla. Kui sa vajad kedagi, kellele oma muredest rääkida, siis just tema on see õige inimene. Ent isegi, kui ta muretseb palju teiste heaolu pärast, siis omaenda tunnete välja näitamisega tekib tal tihti raskuseid. 

Sobib hästi : Vähiga (nad mõistavad teineteist ilma sõnadetagi), Sõnniga ( kes tagab talle vajaliku turvatunde), Skorpioni ja Kaladega (nad on mõlemad veemärgid ja neil on sama tundlikkus).

Sobib või ei sobi olenevalt olukorrast : Kaljukits

Üldse ei sobi : Jääraga ( kes on tema jaoks liiga autoritaarne), Amburiga (liiga energiline) ja Veevalajaga ( liiga uudishimulik).

 

 

 

 

 

Lõvi ( 23. juuli - 22. august)

Ta on väga hea ja suure südamega, helde ja kaitsev. Ta on sõber, keda sa tahad endale hoida kogu eluks. Isegi, kui mõnikord meeldib talle olla liiga palju tähelepanu keskmes, siis oma lähedaste heaolu on talle sama tähtis. Ta on särav isiksus, kellel on hästi palju tuttavaid. Tema on su õhtu täht. Inimestele meeldib temaga koos olla, sest tal on tõesti väga hea süda ja ta on meeldiv inimene. 

Ta sobib hästi : Veevalajaga ( kelle elurõõm talle meeldib), Jääraga ( kellega pidutseda), Kaladega ( kes talle lihtsalt meeldib).

Mõnikord sobib, mõnikord mitte : Lõvi

Üldse ei sobi : Sõnniga ( peab liiga pikka viha ), Skorpioniga ( ta ei tea kunagi, mida ta temast arvab) ja Kaljukitsega ( kes kritiseerib liiga palju tema uhkust). 


Neitsi ( 23. august - 22. september)

Ta on alati olemas, et aidata oma lähedastel lahendada väikeseid igapäevaseid probleeme. Ta on abivalmis ja ainult tema kohalolek muudab elu ilusamaks ja kergemaks. Ta on lahke, mõistev ja hästi praktilise meelega varustatud - sa võid alati tema peale loota, kui sul on töö juures probleeme, kui sa tahad töövestlust ette valmistada või osta kallimale õige kingituse. Mõnikord on tal kalduvus liiale minna oma nõuannetega. Ja ta ei lase ennast unistustel kaasa kanda. Tal on ka raskusi usaldamisega aga see on täiesti normaalne, sest tal endal jääb enesekindlusest puudu.

Sobib hästi : Neitsiga ( nad mõistavad teineteist suurepäraselt), Sõnniga ( mõlemad on väga praktilised), Kaaludega ( keda ta peab huvitavaks ja põnevaks), Kaljukitsega ( kes on pragmaatik nagu tema isegi).

Sobib mõnikord ja mõnikord mitte : Kaladega

Üldse ei sobi: Lõviga ( keda ta peab liiga enesekindlaks), Veevalajaga ( kes on liiga ektravagantne ja originaalne), Skorpioniga (keda ta peab väljakannatamatuks).


Kaalud ( 23. september - 22. oktoober)

Tõenäoliselt on ta üks kõige sõbralikematest sodiaadimärkidest, ta lihtsalt meeldib kõigile. Ta on hästi hea suhtleja ja rõõmsameelne, ta teeb ruttu endale uusi tuttavaid ja sõpru. Ta oskab panna teisi end hästi tundma, ta kiidab inimesi alati ja meeldib teistele. Ta on selline sõber, kes paneb tähele väikeseid detaile ja teeb sulle alati sellise kingituse, mis sulle kõige paremini sobib. Aga kuna talle üksi olemine kohe üldse ei meeldi, siis mõnikord sõbrustab ta ükskõik kellega, selleks, et üksindust vältida.

Ta sobib hästi : Kaaludega ( nad peavad mõlemad sõprust tähtsaks), Amburiga ( neil mõlemal on palju positiivset energiat), Veevalaja ja Kaksikutega ( neil on palju ühiseid jututeemasid).

Mõnikord sobib, mõnikord ei sobi : Jäär

Üldse ei sobi : Vähiga ( nad ei mõista teineteist), Neitsiga ( liiga pragmaatiline tema jaoks), Kaljukitsega ( liiga tõsise ellusuhtumisega).

 

 

 

 

 


Skorpion ( 23. oktoober - 22. november)

Kui sul on Skorpioni tähtkujus sündinud sõber, siis tema jaoks oled sa peaaegu nagu pereliige, sest ta peab oma sõpru kalliks. Ta hoolitseb nende eest sama hästi, kui oma pere eest. Sa võid talle rääkida oma kõige suurematest saladustest, ta ei räägi neid edasi. Tal on üsna suur tutvusringkond, tänu oma salapärasele aurale tõmbab ta inimesi ligi. Teda imetletakse või teda kardetakse. Kui sa aga peaksid teda reetma, siis ei kingi ta sulle enam oma usaldust.

Ta sobib hästi : Skorpioniga ( kes teda kõige paremini mõistab), Vähiga ( kes teda alati toetab), Kaladega (kes mõistab tema tundeid), Kaljukitsega ( nad imetlevad teineteist)

Sobib või ei sobi : Sõnniga

Üldse ei sobi : Jääraga (liiga palju pingeid on nende vahel), Amburiga (liiga pealiskaudne tema jaoks), Kaaludega ( liiga muretu)


Ambur ( 23. november - 21. detsember)

Kui sa tunned end natuke halvasti, siis Amburi tähtkujus sündinud sõber aitab sul ruttu sellest üle saada ja end paremini tunda. Ta on alati olemas, et sind naerma ajada, ta on ise hästi optimistlik ja heatahtlik ning paneb sind naeratama ka kõige raskematel hetkedel. Talle meeldib olla koos nende inimestega, kes on talle kallid. Teda armastatakse ja hinnatakse, ta oskab alati teisi naerma ajada. Ta on väga hea suhtleja (isegi, kui teinekord oleks parem, kui ta mõtleks enne rääkimist), temaga koos juba igav ei hakka. Ta tahab palju liikuda, talle meeldib põnev elu, ta vajab selliseid sõpru, kes talle sarnanevad ja kes ei veeda ma aega kodus teleka ees istudes.

Ta sobib hästi : Jäära ja Lõviga ( neil on sama rõõmus loomus), Amburiga ( tore kaaslane, kellega kunagi igav ei hakka), Veevalaja ja Kaaludega (kelle rõõmus meel ja kerge ellusuhtumine talle meeldib).

Sobib mõnikord ja teinekord mitte : Kaksikutega

Üldse ei sobi : Sõnniga ( liiga tõsine), Kaladega ( emotsionaalselt liiga tasakaalutu) , Neitsiga ( liiga suur muretseja).


Kaljukits ( 22. detsember - 20. jaanuar)

Kaljukitsed on ilma ainsagi kahtluseta sodiaagi kõige vastutustundlikumad märgid. Ta on alati sõprade jaoks olemas. Ta hoolitseb selle eest, et tema sõbrad oma elus midagi teeksid ja viiksid oma unistused täide. Ta on ise ambitsioonikas ja tahab, et ka teistel oleksid eesmärgid ja unistused. Tal on vähe sõpru aga vähemalt on need inimesed, kellele ta võib kindel olla. Ta on musta ja sarkastilise huumoriga aga ta ise on sellest väga hästi teadlik ja ta kasutab seda oma kasuks ära. Kui ta sind külla kutsub, teeb ta kõik, et sa end hästi tunneksid.

Ta sobib hästi : kõikide maamärkidega (Sõnn, Neitsi, Kaljukits : kes oskaks teda paremini mõista? ), Skorpioniga (kelle lojaalsust ta imetleb).

Sobib või ei sobi : Vähiga

Üldse ei sobi : Lõviga (liiga egoistlik), Amburiga (liiga kergemeelne), Veevalajaga ( liiga originaalne).

 

 

 

 

 


Veevalaja ( 21. jaanuar - 19. veebruar)

Tänu tema julgele loomusele võid sa kindel olla, et Veevalaja tähtkujus sündinud sõber tirib su mugavusstsoonist lühikese ajaga välja. Temaga sul juba igav ei hakka, tal on alati palju väga häid ideid. Kui üldiselt on tal palju sõpru ja tuttavaid (hoolimata oma pealtnäha ükskõiksest olemisest), siis hindab ta aeg-ajalt olla lihtsalt üksi. Ta on sõltumatu ja iseseisev. Kui mõni sõber teda aga vajama peaks, siis tuleb ta kohe appi, sest nii lojaalset ja empaatilist nagu tema, on raske leida. 

Ta sobib hästi : Veevalajaga (kelle sõltumatust ta hindab), Kaksikutega ( kellega on hea suhelda), Kaaludega ( kelle elurõõm on nakkav), Jääraga (kelle energia talle meeldib), Amburiga (kellega kunagi igav ei hakka).

Sobib või ei sobi : Skorpioniga

Üldse ei sobi : Vähiga ( kes ei sobi kokku tema sõltumatu eluviisiga), Neitsiga ( kes on liiga pragmaatiline), Kaladega ( kes on liiga sentimentaalne).


Kalad ( 20. veebruar - 20. märts)

Tal on sodiaagi kõige vanem hing, ta on selline sõber, kes annab sulle alati kõige paremat nõu. Ta on spirituaalne ja helde, teiste heaolu on talle alati kõige tähtsam. Oma sõprade seas on ta pigem diskreetne, introvertne aga ometi väga tähtis inimene. Halbade kavatsustega inimesed võivad tema headust aga halvasti ära kasutada ja selle tõttu on tal mõnikord raske uusi sõpru teha ta eelistab olla nendega, keda ta tunneb juba pikemat aega.

Ta sobib hästi : Kaladega ( nad hoolitsevad üksteise eest), Vähiga ( neil on sama tundlikkus), Skorpioniga ( nad on mõlemad lojaalsed), Sõnniga ( usaldusväärsuse poolest).

Sobib või ei sobi : Neitsiga

Üldse ei sobi : Kaaludega (keda ta peab pealiskaudseks), Kaksikutega (kellele ta heidab mõnikord ette halba iseloomu), Jääraga (keda ta peab liiga lapsikuks).

 

 




 

Kommentaare ei ole