{ads}

HIDE

Viimased

latest

31. augustil on taevas maagiline täiskuu, mis on täis erakordset energiat

  foto : unsplash / Javardh    Tegemist on sinise täiskuuga...

 

foto : unsplash / Javardh

 

 Tegemist on sinise täiskuuga (siniseks nimetatakse täiskuud siis, kui ühes kuus on taevas kaks täiskuud), mida saadab väga võimas energia. Tegemist on augustikuu teise täiskuuga, mis särab 31. augusti taevas Kalade märgis. Sinine täiskuu on harvaesinev nähtus, mis leiab aset iga 2,5 aasta järel. 


Mida toob meile 31. augusti täiskuu Kalade märgis?


Ruumi õnnele

Kõikide märkide järgi tuleb meil teha ruumi uuele ja paremale, selleks aga tuleb meil lahti lasta millestki, mis nagunii enam ei toimi. Selleks võib olla mõni suhe, see võib olla töö, kunagine hingehaav või trauma või siis hoopis negatiivne energia, mida sa kaasas kannad. Tõenäoliselt tunned sa seda muutust iseendas ja saad tänu sellele ruumi juurde teha sellele, mis teeb sind õnnelikuks. Ära kurvasta liiga palju sellepärast, mis minema peab, sest see, mis sind ees ootamas on, on tuhat korda parem. 

 

 

 


Katsu leida hingerahu

Praegusel hetkel on paljud planeedid retrograadis : Merkuur, Veenus, Saturn, Neptuun, Uraan ja Pluuto. Mõnikord juhtub, et mitu planeet on samaaegselt retrograadselt liikumas, seda aga, et tervelt 6 planeeti on korraga retrograadis, juhtub väga harva. Retrograadi energia võib meid viia tagasi minevikku ja panna elu üle rohkem järele mõtlema. See võib põhjustada ebakindlust. Võib juhtuda, et sul tekib tunne nagu ei oleks sa enam milleski kindel ja nagu ei liiguks su elus miski enam edasi. Meid ümbritsev ühiskond ei taga meile rahu, mida me vajame, retrograadi energia aga soovitab meil leida see rahu minnes kasvõi loodusesse jalutama. 


Ära unusta märke, mida universum sulle saadab

Täiskuu Kalades on täis maagilist energiat. Võib juhtuda, et elu saadab sulle märguandeid, juhatades sind õigele teele. Õhus on maagiat selle täiskuu ajal ja mitmed imed peaksid aset leidma just sellel perioodil. Seega ava oma silmad ja süda ning usu sellesse, et juhuseid pole olemas. 


Augustikuu teine täiskuu

Kuna tegemist on selle kuu teise täiskuuga, ei maksa unustada ka esimest, mis säras taevas 1. augustil Veevalaja märgis. Kui midagi tähtsat ja olulist augustikuu alguses sinu elus aset leidis, võib seekordne täiskuu aidata valgustada teed, mis on sulle määratud. 

 

 


Veenuse retrograad on läbi saamas ja tänu sellele peaksid kaduma nii raha -, kui omavahelised suhteprobleemid

Paar päeva peale täiskuud, hakkab Veenus taas õigetpidi liikuma. Veenuse retrograadi energia on väga võimas ja selle tõttu polegi imestada, et alates juulikuu keskpaigast on paljudel paaridel nii palju suhteprobleeme. Veenuse retrograad põhjustab ka rahaprobleeme ja madalamat enesehinnangut. Seekordne täiskuu peaks tegema sellele kõigele lõpu, aidates kõiki probleeme lahendada. Võib ka juhtuda, et üks suhe peab lõppema selleks, et sa leiaksid tagasi oma hingerahu. Veenuse retrograad juhatab teed õnneni ehk suurema armastuseni. Seega, mis ka ei juhtu, kuula oma südant. 


Pane piirid paika

Saturn on hetkel retrograadis Kalade märkis ja on seekordse täiskuu ajal eriti aktiivne. Saturn tahab, et me oleksime kohusetundlikumad ja tegeleksime rohkem sellega, mis meid murelikuks teeb. Ära mängi ohvrit ja ära hädalda nii palju. Saturn soovitab panna paika piirid, mis aitavad sul tagasi saada meelerahu ning parandada oma elu kvaliteeti. 



>

Kommentaare ei ole