{ads}

HIDE

Viimased

latest

31. augusti superkuu Kalades võib meid kõiki nutma panna

foto : unsplash / Alexis Antonio      Järgmisel korral leia...

foto : unsplash / Alexis Antonio

 

 

 Järgmisel korral leiab see erakordne nähtus aset alles 2037. aastal : juba teine täiskuu särab selle aasta augustikuu taevas. Seekord tõuseb täiskuu Kalade märgis, muutes meie elu natuke imelisemaks. 

Ja ongi septembrikuu vaikselt kätte jõudmas. Sügis ei ole enam mägede taga, planeetide energia on keskendumas ühele suursündmusele, milleks on 31. augusti täiskuu Kalade märgis. Tegemist on superkuuga, mis leiab aset siis, kui samas kuus särab taevas kaks täiskuud. Kalade märk on sodiaagi viimane, seega on üks uus tsükkel läbi saamas. See täiskuu muudab meid kõiki emotsionaalsemateks ja tundlikemateks, selle tõttu on aeg panna varakult taskurätid valmis. 


Miks seekordne täiskuu on nii tähtis? 

Tegemist on harvaesineva sündmusega, sest tavaliselt särab iga kuu taevas ainult üks noorkuu ja üks täiskuu. Sel korral aga on augustikuu taevas võimalik näha juba teist korda täiskuud, mille energia on veelgi tugevam ja võimsam selle tõttu. See täiskuu toob kaasa erakordselt suurt õnne ning palju häid võimalusi. 

Lisaks aitab 31. augusti täiskuu energia vabaneda kõikidest probleemidest ja muredest, tegemist on selle aasta kõige maagilisema täiskuuga, mis paneb meid unistama ja idealiseerima. 

 

 


Täiskuu Kalades planeetide retrograadi ajal

Kalad on hästi tundlikud ja emotsionaalsed juba oma loomuselt. Selle tõttu on ka neljapäevase päeva energia palju emotsionaalsem, kui tavaliselt. Planeetide seis hetkel aga pole kõige parem: Veenuse retrograad (mis põhjustas palju südamevalu) on küll õnneks paari päeva pärast läbi saamas aga Merkuuri retrograad on täies hoos. Ka Uraani retrograad on algamas, tuues omakorda segadust meie ellu. Enne kõike peaks see kaasa tooma soovi muutuste järele. 


Kuidas mõjutab 31. augusti täiskuu meie tähemärke? 

Seekordne täiskuu toob head õnne kõikidele Veemärkidele (Vähk, Skorpion, Kalad) ja Maamärkidele (Sõnn, Neitsi ja Kaljukits). Tulemärkide jaoks (Jäär, Ambur ja Lõvi) võib neljapäevane päev pettumust valmistada. Õhumärke (Kaksikud, Kaalud ja Veevalaja) muudab neljapäevane täiskuu aga emotsionaalsemateks ja tundlikemateks.

Kommentaare ei ole