{ads}

HIDE

Viimased

latest

Vähk

     Kui sa oled sündinud 21. juuni ja 22. juuli vahel, on see horoskoop sulle. Vaatame lähemalt, mida juulikuul sinu jaoks ...


 

 

 Kui sa oled sündinud 21. juuni ja 22. juuli vahel, on see horoskoop sulle. Vaatame lähemalt, mida juulikuul sinu jaoks varuks on.


Armastus

Mis puutub armastusse, siis ei ole Veenuse aspekt just kõige parem, armastuse planeet on kohe otsustanud sulle kaikaid kodaratesse loopida. Mõned pinged võivad tekkida maha vaikitud asjade pärast, millest te ei ole omavahel rääkinud. See võib kaasa tuua nii head, kui halba, katsu siiski järele mõtelda enne, kui sa midagi lõplikku otsustad. Ole kannatlikum. 


Suhted

Kui sa hoolitsed rohkem oma lähedaste ja sõprade eest, läheb kõik hästi. Sa tunned end nagu kala vees, kui oled koos inimstega, kes on sulle kallid. Teiste hea tuju nakatab ka sind.

 

 


Pere

Kodune õhkkond võib olla pingelisem ja elektrit täis. Kui sul on teismelisi kodus, võib sind ees oodata eriti pingeline kuu täis vaidlusi ja möödarääkimisi. Ole mõistvam ja näita, et sa hoolid hoolimata kõigest. 


Töö ja raha

Kohati võib sul tekkida tunne, et kõik teised on sinu vastu või on kogu ülejäänud maailm külm ja kõle. Ära võta kõike nii isiklikult ja katsu näha asju paremas valguses. Juulikuus peaksid sa saama suurema summa raha. 


Tervis

Hea oleks, kui sa toituksid tervislikumalt, nii saad sa energiat juurde ja oled rõõmus. Juulikuu peaks tooma sulle häid uudiseid, et seda nautida, pead sa aga hoolitsema rohkem enda eest.

Kommentaare ei ole