{ads}

HIDE

Viimased

latest

Sõnn

     Kui sa oled sündinud 20. aprilli ja 20. mai vahel, siis see horoskoop on sulle. Vaatame lähemalt, mida juulikuul sinu j...


 

 

 Kui sa oled sündinud 20. aprilli ja 20. mai vahel, siis see horoskoop on sulle. Vaatame lähemalt, mida juulikuul sinu jaoks varuks on.


Armastus

Kui sa oled vaba ja vallaline, siis peaks kõikide märkide järgi üks ootamatu kohtumine kõik sinu plaanid segi ajama. Kui sa oled juba oma õnne leidnud, peaksid sa nautima hetki, mil saate koos olla kallimaga.

 

Suhted

Lihtsad rõõmud teevad su elu ilusaks ja toovad igasse päeva natuke õnne. Üle kõige meeldib sulle tuttavatega koos olla pika laua taga. Sa oled palju enesekindlam ja seda on näha. Teiste vastu heatahtlik ja hooliv, jätkub sul kiidusõnu kõikide jaoks. Ära ainult iseennast seejuures ära unusta.

 

 

 

Pere

Mõned ootamatud vahejuhtumid võivad sind panna mõtlema, kuidas paremini oma pereelu organiseerida. 

 

Töö ja raha

Sul on väga raske suvisel perioodil oma tööasjadele keskenduda, sa ei saa sinna mitte midagi parata, see lihtsalt on nii. Mõned keerulised olukorrad võivad tekkida aga mis ei tapa, teeb ainult tugevamaks. Mis puutub rahaasjadesse, siis võid sa kindlustada rahulikult oma tulevikku. Suuremaid probleeme ei tohiks tekkida. 

 

Tervis

Jupiter peaks tooma sulle head õnne kaasa, haara kõikidest headest võimalustest kinni. Sa peaksid olema heas vormis praegusel perioodil, ära unusta ainult hoolitseda iseenda eest rohkem ja muuta oma eluviise tervislikumaks. Energiat ja elujõudu peaksid sa juurde saama.

 

 


Kommentaare ei ole