{ads}

HIDE

Viimased

latest

Skorpion

      Kuu Kalades muudab su intuitsiooni tugevamaks ja aitab sul end paremini halbade üllatuste eest kaitsta. Pluuto on Kalju...


 

 

 Kuu Kalades muudab su intuitsiooni tugevamaks ja aitab sul end paremini halbade üllatuste eest kaitsta. Pluuto on Kaljukitses ja selle tõttu võib juhtuda, et sa hakkad paljude asjade üle oma elus järele mõtlema. Loo oma peas ja mõtetes kord ja ära väsita end sellega, mida sa ei vaja. Ja mis kõige tähtsam: ära lase oma lähedastel ennast nii palju mõjutada. Päike on Vähi märgis ja võib sinu tänasesse päeva kaasa tuua sekeldusi. Aga ära lase sellel oma päeva ära rikkuda, naerata parem selle asemel. 


Armastus

Tõenäoliselt katsud sa veeta rohkem aega oma kaaslasega, et leevendada võimalikke pingeid, mis võivad Merkuuri tõttu tekkida. Võib ka juhtuda, et mõned arusaamatused ja möödarääkimised võivad tekkida. Kui sa oled vallaline, siis võib-olla kardad sa armastust ja ei taha enam haiget saada.

 

 


Töö

Kasuta täna oma pead ära ja ole ettevõtlikum. Aga ära hakka õhulosse ehitama ja võtma enda peale kohustusi, mida sa täita ei suuda. 

 

Tervis

Sa pead tõsiselt hakkama vähem sööma, selline pidev söömine ei tee su tervisele heas. Katsu süüa rohkem värsket ja vähem magusat. 

 

Raha

Sa ei pea liiga palju muretsema oma raha pärast, sest planeetide seis muutub varsti ja head uudised ei ole enam kaugel.

 

Väike nõuanne: andmisrõõm on suurem



Kommentaare ei ole