{ads}

HIDE

Viimased

latest

Meestele : kuidas panna naine endast huvituma?

  Foto : unsplash / Ilyuza Mingazova Oled sa juba kohtunud m...

 

Foto : unsplash / Ilyuza Mingazova

Oled sa juba kohtunud mõne kena naisega ja katsunud tema tähelepanu võita, alustades ääri-veeri jutuajamist? Ja selle asemel, et muljet avaldada, tunned sa, kuidas mingi imelik pinge teie vahele tekib. Ja sa tahaksid parema meelega maa alla vajuda ning kaduda. Mõnikord aga on võimalik seda olukorda parandada. Näiteks, kui sul on harjumus liiga palju rääkida ja kui sul korraga pole midagi öelda, tekib vaikus. Kui sa ei räägi jällegi piisavalt ja tunned, kuidas stress su üle võimust saab, siis näeb see naine seda kohe ja ei pööra sulle enam tähelepanu. Sellepärast on tähtis, et sa lood hea õhkkonna teie vahel. Selleks aga, et seda teha, pead sa parandama oma suhtlemisoskust. Ilma selleta pole isegi mõtet proovida. Ja mitte ükski naine ei taha suhelda tasakaalutu ja imeliku inimesega, kellega ta end hästi ei tunne. 


1. Ära muutu kohe liiga lähedaseks ja ära loo liiga suurt vahemaad teie vahele

Mõned mehed arvavad, et on täiesti normaalne esimesel kohtumisel puudutada naise kätt, õlga või isegi säärt. Jah, võib juhtuda, et naine ise kutsub sind seda tegema ja annab selleks märku aga üldiselt ja enamikel puhkudel peaksid sa sellist teguviisi vältima. See on lihtsalt kohatu. Ja sa võid jätta endast väga madala mulje. Ning luua pingelise õhkkonna. 

Samas ei tohi olla ka liiga eemalolev. Naine tahab teada, et sa oled temaga, temast huvitatud ja et sa oled huvitatud tema tähelepanust. Kui naisele tundub, et mees meelega eemale hoiab ja mantlit selga aidates kardab naist puudutada kasvõi riivamisi, siis jätab see mulje nagu poleks mees huvitatud edaspidisest suhtlemisest. Katsu leida kuldne kesktee.

 

 

 

2. Alusta alati vestlust lihtsate teemadega

Millegipärast on osadel meestel kalduvus kohe esimesel kohtumisel rääkida kogu oma elulugu ära. Nad peatuvad pikalt erinevatel perioodidel, mis puudutavad nende lapsepõlve ja suuremaid läbielamisi, räägivad oma suhetest naistega jne. Ilmselt kujutavad need mehed ette, et nii loovad nad avatud ja vaba õhkkonna. Lisaks sellele loodavad nad, et ka naine vastab samaga ja räägib samuti endast kõik vastutasuks. Tegelikult on vaja aga aega. Kindlasti ei tohiks esimesel kohtumisel rääkida endast kõik teisele inimesele, tal ei ole vaja teada, et su sugulane istub vanglas ja et su vanaisa suri eelmisel aastal tõsisesse haigusesse.

Alusta alati vestlust lihtsamate teemadega. Väldi selliseid teemasid, mis tekitavad erinevaid arvamusi ja lahkhelisid. Kindlasti ära puuduta religiooni. Kui sa ei tõstata päevakorrale probleemseid ja delikaatseid teemasid, on sul rohkem õnne edu saavutada. Ja isegi, kui su kaaslane ütleb midagi, millega sa nõus ei ole, siis ära ütle midagi ja oota järgmist kohtumist.

 

3. Mängi oma suhtlemisoskusega

Kui sul on hea suhtlemisoskus, siis kasuta seda ära. Ole taktitundeline, võimalikult võluv ja isikupärane. Mitte miski ei aita pingeid maandada paremini, kui inimene, kes teab kuidas ja millal rääkida. Tea alati, millal tuleb kuulata, millal oma arvamust avaldada, millal teemat vahetada ning millal nalja teha. 

Kui sul sellised võimed puuduvad, siis järgi neid nõuandeid: kestev vaikus tekitab pingelise õhkkonna; kui sa räägid liiga palju, võib su kaaslane igavust tundma hakata; kui sa räägid oma eksidest ja pettumustest armastuses, siis seda teemat üldse ei tasuks puudutada esimesel kohtumisel (teisel ka mitte, muide). Kui sa neist reeglitest kinni pead, siis peaks vestlus ise arenema.

 

 

 

4. Aja ta naerma

Kui sul oleks vaja meeles pidada ainult ühte punkti sellest nimekirjast, siis kahtlemata on see just see punkt. Miks? Sest, kui ühelt naiselt küsida, mida ta mehe juures kõige rohkem hindab (eriti esimesel kohtumisel), on selleks huumorimeel, mis on kõige olulisem ja nimekirjas alati esimesel kohal. Naised on küll mõnikord head näitlejad, kes on võimelised nutma ilma, et keegi neilt seda paluks aga naised ei suuda rõõmu teeselda. Ükskõik, milline mees on alati suuteline vahet tegema sunnitud naerul ja siiral, südamest tuleval naerul. See on ju lihtne.

Seega, kui sa tahad, et naine tunneks end sinu seltsis hästi, siis aja ta naerma. See on kõige parem lähedusetekitaja, mis sulatab üles ükskõik millise jää teie vahel. Kui naine naerab, siis tunneb ta end hästi ja usaldab sind. See lihtsalt on nii, see on üks naiste omadustest. Ja hea uudis kõikide jaoks. Selleks, et esimesel kohtumisel silma paista positiivselt, aja oma kaaslane naerma.

 

5. Ole viisakas

Ma olen kindel, et kui sa avad naisele ukse ja lased teda enda ees välja, siis avaldad sa talle muljet. Kui sa aitad ta restoranis istuma, kui sa hoiad ta vihmavarju vihmasel päeval, kui sa küsid, kuidas ta end tunneb - siis see meeldib talle. Naistele meeldivad mehed, kes on nende vastu tähelepanelikud ning kes käituvad viisakalt.

Ära samuti unusta restoranis maksta teie mõlema eest. Eriti kui sina kutsusid ta välja. Mõned naised küll soovivad ise enda eest tasuda aga sa pead jääma kindlaks. See on üks ja väga tähtis reegel. 


 

Kommentaare ei ole