{ads}

HIDE

Viimased

latest

Meedieet ehk kuidas tänu mee söömisele saledaks saada

  Foto : unsplash / Art Rachen Kas on üldse midagi, mille va...

 

Foto : unsplash / Art Rachen

Kas on üldse midagi, mille vastu mesi ei aita? Mesi on väga kasulik, mett kasutatakse kosmeetikas, meel on raviv toime, mett võib edukalt kasutada suhkruasendajana ning lisaks kõigele tugevdab mesi immuunsust. Ja mesi aitab ka kaalu kaotada. 

Meedieedi ehk Honey Diet töötas välja briti toitumisspetsialist Mike McInnes, kes lõi sellega 2010. aastal suuri laineid. 

Meedieedi puhul tuleb kinni pidada kolmest reeglist. Kõige esimene seisneb suhkru asendamises meega. Seejärel on soovitatav juua iga hommik ja iga õhtu suur klaasitäis meevett, mis koosneb sidrunimahlast, veest ja 2 tl meest. Ning selle jaoks, et suhkruisu ei tekiks, tuleb võtta iga õhtu 1 tl mett enne magama heitmist. 

 

 

Loomulikult on tähtis samal ajal süüa tervislikult ja tasakaalukalt. Vältida nii palju, kui võimalik kiirtoitu, töödeldud toitu ning tärklist sisaldavaid toiduaineid (kartul, makaronid, riis). Süüa tuleb võimalikult tervislikult. Aedvilju võib süüa nii palju, kui isu on. Samuti ei tohi ära unustada valku. Ja selleks, et oma tervist hoida, tuleb süüa iga päev 2 puuvilja. 

Kui sa tahad kiireid tulemusi, siis tuleb eelistada sellist mett, mis sisaldab palju flavonoide, tegemist on ühenditega, mis aitavad rasva põletada.

 

Kommentaare ei ole