{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kalad

      Sul on suured plaanid ja head ideed aga mõnikord sa ei tea, kuidas neid ellu viia. Ära süüdista ennast ja ära sunni ennast takka l...


 

 

 Sul on suured plaanid ja head ideed aga mõnikord sa ei tea, kuidas neid ellu viia. Ära süüdista ennast ja ära sunni ennast takka liiga palju. Usalda rohkem iseennast ja oma elu ning ära unusta ära, et kõik, mis sulle kuulub, leiab sinu juurde tee. Tee oma plaane vaikides, mitte suure häälega. Saturn on sinu märgis.


Armastus

Veenus on sinuga täna ja toob su ellu natukenegi õnne ja armastust. Üks ilus armastuslugu võib täna alguse saada. Kui sa oled juba kellegagi koos, peaks su suhe olema üsna hea, hoolimata kõikidest võimalikest probleemidest. Õhus on armastust ja võib-olla midagi muud ka.


Töö

Omavaheline läbisaamine töökaaslastega peaks olema väga hea. Kuula teisi ära ja räägi ka ise oma ideedest. Kõik läheb hästi.

 

 

 

Tervis

Vaata, et sa end oma tööga ära ei kurna, katsu võtta ka aega puhkamiseks. Hoia oma jõudu kokku, sest kui sa oled väsinud, on ka su immuunsüsteem väsinud ja ei kaitse sind nii hästi viiruste eest.

 

Raha

Saturn on juba mõnda aega sulle kaikaid kodaratesse loopinud, praegune periood ei ole ilmselt sinu elus kõige parem. Rohkem on takistusi, kui lahendusi. Katsu leida võimalusi, kuidas oma ostujõudu parandada.

 

Väike nõuanne: kõige tähtsam on inimlik soojus

 


 

 

Kommentaare ei ole