{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kaksikud

    Kui sa oled sündinud 21. mai ja 20. juuni vahel, siis on see horoskoop sulle. Vaatame lähemalt, mida juulikuul sinu jaok...

 


 

Kui sa oled sündinud 21. mai ja 20. juuni vahel, siis on see horoskoop sulle. Vaatame lähemalt, mida juulikuul sinu jaoks varuks on.


Armastus

Sind on ees ootamas rahulik ja pigem vaikne kuu armastuse külje pealt. Naudi seda ja ära otsi oma ellu probleeme juurde. Isegi, kui sa kipud põgenema igapäevase rutiini eest, võib sellisel elul olla ka oma võluvaid külgi. Võttes arvesse planeetide seisu, võivad mõned takistused tekkida kuu lõpupoole. 


Suhted

Sind on ees ootamas mitmed jutuajamised südamest südamesse sõpradega, kes usaldavad sulle väga isiklikke seiku oma elust. Mõni asi võib sind üllatada.

 

 


Pere

Mõned probleemid võivad tekkida, sul on raske panna oma sõna maksma oma laste juures, kui sul peaks neid olema või siis valmistavad su oma vanemad sulle pettumust ühe asja pärast.


Töö ja raha

Suhe kolleegidega peaks paranema. Nii mõnigi uus idee tekib. Nii mõnigi plaan näeb päevavalgust. Sa suudad kõik oma eesmärgid ellu viia ja paistad nii ülemustele silma. Mis puutub rahaasjadesse, siis ühtegi probleemi ette näha ei ole. 


Tervis

Võib-olla ei ole sa kõige paremas vormis aga ka mitte kõige halvemas. Sa pead võtma aega iseendale ja puhkama.

Kommentaare ei ole