{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kaalud

     Kuu on Kalade märgis ja inspireerib sind. Ning muudab loomingulisemaks. Täna oleks hea, kui sa saaksid olla rohkem omaette oma ...

 


 

 Kuu on Kalade märgis ja inspireerib sind. Ning muudab loomingulisemaks. Täna oleks hea, kui sa saaksid olla rohkem omaette oma mõtetega ja kirjutada kõik oma ideed üles. Mine tea, kuhu miski asi võib sind välja viia. Suured plaanid jäävad mõnikord unustuste hõlma, sest keegi ei märka neid üles kirjutada ega ellu rakendada. Kirjuta ka oma unenäod üles, sest sellel öösel võid sa midagi tähtsat unes näha.

Uraan on Sõnni märgis, ole optimistlik ja mõtle ainult rõõmsaid mõtteid.  Sina ise oled oma õnne sepp, seega ära otsi õnne mujalt. Planeedid toovad sulle õnne, lõpeta muretsemine.

 

 


Armastus

Tänane päev peaks kaasa tooma mõningaid muutusi. Kui sa oled juba kellegagi koos, miks mitte teha midagi, mis aitaks sul muuta oma suhet paremaks ja lähedasemaks. Tõenäoliselt on üks ootamatu vahejuhtum aset leidmas, mis on seotud ühe kolmanda inimesega. 

Kui sa oled aga vallaline, siis võib üks lähedane inimene aidata sul näha kõike läbi teise vaatenurga. Sest armastuses ei ole midagi kindlat ja elu on üllatusi täis.

 

 


Töö

Võib-olla on sul tekkinud tunne viimasel ajal, et sinu tööd ega sind ennast ei väärtustata piisavalt ja see ei anna sulle enam rahu. See ei lase sul magada, see täidab su hinge kahtlustega ja südame kurbade mõtetega. Kui palju sa oled pingutanud aga sellest pole midagi kasu, sest sul on tunne, et ükskõik, mida sa ka ei tee, sellest ei piisa kunagi. Sa pead olema kannatlikum ja kui vaja, seisa oma õiguste eest väljas. 


Tervis

Kehaliselt oled sa heas vormis, midagi pole öelda. Tänu sellele, et sa liigud, pole sul häda midagi. Ainult vaata ette, et sa liiale ei lähe ja ennast ära ei kurna. Kui sa tunned aga vaimset väsimust, oleks hea väike paus teha. Mõnikord pead sa ennast paremini kuulama. 

 

 


Raha

Väga hea päev investeerimiseks. Ainult, et ka siin oleks parem, kui sa peaksid targematega eelnevalt nõu ja ei tegutseks üksi oma tarkusega. 

 

Väike nõuanne: ära katsu silma paista, ole tagasihoidlikum

Kommentaare ei ole