{ads}

HIDE

Viimased

latest

Jäär

     Kuu on Kalade märgis, muutes sinu kujutlusvõimet eriti viljakaks. Ära kasuta seda ära selleks, et oma ellu probleeme ju...


 

 

 Kuu on Kalade märgis, muutes sinu kujutlusvõimet eriti viljakaks. Ära kasuta seda ära selleks, et oma ellu probleeme juurde otsida. Veenus ja Marss näitavad sõrmega sinu poole, tuletades sulle meelde, et sa pead hoolitsema rohkem oma isikliku elu eest ja mitte elama ainult töö tegemiseks. Kui su elus on inimene, keda sa armastad, siis ütle seda talle. Muidu aga on sind ees ootamas üsna hea päev, täis ilusaid üllatusi.


Armastus

Planeetide soovitus on järgmine: ära satu liiga ruttu vaimustusse kõigest uuest. Üks ilus kohtumine võib aset leida, kui sa oled vallaline. Kui sa aga oled juba kellegagi koos, peaks tänane päev tulema üsna hea. Tunne rõõmu väikestest asjadest oma elu ja ära muretse sellepärast, mida tulevik toob.


Töö

Saturn muudab sind ettevaatlikumaks ja umbusklikumaks. Sa võid hoida teistest natuke eemale ja olla valvel, sa ei tea, mida sa tahaksid: teha rohkem tööd või puhata. 

 

 

 

Tervis

Sa peaksid olema üsna heas tujus täna ja kehaliselt heas vormis. Tee sporti ja toitu tervislikumalt, see oleks kõik, mida sa enda tervise jaoks ära teha võiksid. 

 

Raha

Su rahaasjad on praegu kaitstud, võib isegi juhtuda, et tänane päev toob sulle raha juurde. 

 

Väike nõuanne: hinda rohkem headust ja lahkust

 

Kommentaare ei ole